Ganita-Faroz Coastal Arrangement Project åpner i mai

Ganita Faroz Coastal Layout Project åpner i mai
Ganita-Faroz Coastal Arrangement Project åpner i mai

Trabzon Metropolitan Municipality-ordfører Murat Zorluoğlu undersøkte Women's Life and Employment Center, som ble implementert som det første i Trabzon med Ganita-Faroz Coastal Arrangement Project, som vil øke merkeverdien til byen og bringe innbyggerne i Trabzon sammen med havet en gang til. Styreleder Zorluoğlu sa at de planlegger å åpne begge prosjektene, som er spent på av folket i Trabzon, i mai.

Trabzon Metropolitan Municipality-ordfører Murat Zorluoğlu undersøkte Ganita-Faroz Coastal Arrangement Project og Women's Life and Employment Center, som er blant visjonsprosjektene. TİSKİ daglig leder Ali Tekaş og de relevante avdelingslederne fulgte president Zorluoğlu, som nøye fulgte alle prosjektene under bygging i Trabzon fra øyeblikk til øyeblikk.

LITEN BEHANDLING TILBAKE

Fornøyd med arbeidet som ble utført i Ganita-Faroz Coastal Arrangement Project, sa styreleder Zorluoğlu: "Ganita-Faroz-prosjektet er blant våre visjonsprosjekter som begeistrer meg mest og legger stor vekt på. Vi har kommet til slutten av arbeidet vårt, som vi startet for å bringe byen vår sammen med havet igjen, og for å gjøre den til et sted hvor våre innbyggere, lokale og utenlandske turister kan slappe av og tilbringe tid. Bortsett fra kjøretøyene deres, vil våre besøkende kunne nå dette området ved å gå akser fra Meydan, Uzun Sokak, Maraş Street og Kunduracılar Street. Prosjektet omfatter brygger, utsiktsterrasser, solområder, tematiske hager, små torg og lekeplasser for våre innbyggere og amatørfiskere. Igjen vil gang- og sykkelstien kobles uavbrutt til de eksisterende linjene vest for Faroz. Vi er nå ved slutten av arbeidet her. Vi har små detaljer igjen. Når de er fullført, vil vi presentere vårt Ganita-Faroz-prosjekt til tjeneste for våre folk i mai. Ganita-Faroz-prosjektet vil være det vakreste kystplanleggingsprosjektet, ikke bare i Trabzon, men også i den østlige Svartehavsregionen.

DET BLIR ET SPESIELL BOPLASS FOR KVINNER

President Zorluoğlu besøkte deretter Women's Life and Employment Center, som ble fullført i Beşirli-distriktet. President Zorluoğlu, som har vært nært interessert i Women's Life and Employment Center Project, som han implementerte som det første i Trabzon, fra første dag, sa: "Vi er ekstremt glade for at et så tiltrengt storslått arbeid har blitt brakt til våre Trabzon. Dette blir et stort oppholdsrom bestående av fire hovedseksjoner, helt eksklusivt for våre kvinner. En av hovedseksjonene vil fungere som et sosialt tjenesteområde, som vi kaller et sosialt anlegg, inkludert deler som et semi-olympisk svømmebasseng, treningssenter, treningsstudio, kafeteria, badstue og finsk bad. Igjen, i Kvinne- og familierådgivningssenteret, hvor noen tjenester som vi skal tilby til våre kvinner skal utføres, vil vår psykolog, kostholdsekspert, advokat, fysioterapeut bidra til å løse problemene til kvinnene som har problemer. Det blir 12 store verksteder i senteret. I vårt fjerde største område blir det en flott konferansesal, som vi beskriver som et treningsområde. Gratulerer til damene i komplekset vårt fra Trabzon. Forhåpentligvis planlegger vi å åpne dette stedet i bruk i mai," sa han.

Günceleme: 22/03/2023 15:43

Lignende annonser