Gölbaşı Nostalgic Tram Project vil bli tatt i bruk i slutten av april

Golbasi Nostalgic Tram Project vil bli satt i drift i slutten av april
Gölbaşı Nostalgic Tram Project vil bli tatt i bruk i slutten av april

Et av prosjektene til ordfører Ramazan Şimşek innenfor rammen av Büyük Gölbaşı Center Project blir levende. Etter at all infrastrukturen for trikkeprosjektet er klar, fullføres andre forberedelser i full fart og Nostalgisk trikkelinje starter opp i slutten av april. Trikken, som starter fra Universities Street, vil nå kysten via rutene Cumhuriyet Street, Cemal Gürsel Street og Ankara Street.

Det vil være gratis for publikum

President Şimşek, som sa at den nostalgiske trikken vil bli åpnet for publikum gratis, kunngjorde at ruten består av totalt 8 stasjoner. Ruten, som har en linjelengde på 3,1 km, består av totalt 2 km, med 6,2 trikker på. Mens en omvisning på trikken, som har en hastighet på 18 km/t, tar 22 minutter, går den i 15 timer på en enkelt lading.

Helt grønn energi

Styreleder Şimşek forklarte at trikken kan betjene 24 personer samtidig, uttalte at de nødvendige ordningene også er gjort for funksjonshemmede. Det er også et solenergisystem på Nostalgic Tram, som utelukkende består av grønn energi. Sammen med de nostalgiske Taksim-modelltrikkene, som har et sykkeltransportsystem foran, forbinder trikkelinjen også linjene på sykkelveien. På denne måten har man som mål å redusere trafikken og at innbyggerne skal bidra til nullutslipp ved å bruke mindre bil.

Bidra til turisme

President Şimşek påpekte at transportalternativene har økt med introduksjonen av trikkelinjen og sa: "Vi vil både bringe komfortabel og praktisk transport til folket i Gölbaşı og bidra til Gölbaşı-turismen med den nostalgiske trikken." sa.

Styreleder Şimşek sa: "Som du vet opplevde vi smertefulle hendelser den 6. februar i landet vårt. Måtte Gud ikke la slike tragiske hendelser skje igjen. Takk for landet vårt. Jeg ønsker Guds helbredelse til våre pasienter. Jeg ønsker Guds nåde over de døde. Vi jobber dag og natt for å oppfylle løftene vi ga i 2019. En av dem var trikkeprosjektet vårt. Vi gravde i trikkeprosjektet vårt og startet arbeidet. Lykke til til vår Gölbaşı. Vårt mål er å kunngjøre navnet på Gölbaşı, for å bidra til økonomien, for å sikre at folket i Gölbaşı bor komfortabelt, og å tjene våre universitetsstudenter. Målet vårt er å hente våre universitetsstudenter fra deres region og sende dem til Gölbaşı-senteret.» fortsatte som

Vi kjører trikken vår 23. april

President Şimşek sa: «Vi har som mål å kjøre trikken vår 23. april, hvis Gud vil. Jeg ønsker Gölbaşı lykke til på forhånd.» sa.

Bidrag til Handelsmenn

Ordfører Şimşek uttrykte at Ankara-universitetet, Hacı Bayram Veli-universitetet og teknoparkene til disse universitetene vil bli koblet til bytorget, og uttalte at studenter og ansatte vil kunne nå kysten enkelt og at håndverkerne også vil dra nytte av det.

Universiteter, distriktsguvernørskap, tinghus, landregister, skattekontor, munn- og tannhelsesenter, helsesenter, skoler, Central Square innenfor rammen av Büyük Gölbaşı Center Project, Gendarmerie og kommunebygningen ligger på trikkelinjen. Med denne linja er det også sikte på at innbyggerne skal nå offentlige tjenester på enklest måte med gratis transport.

Günceleme: 18/03/2023 12:34

Lignende annonser