Helsedepartementet 10.900 Utlysning om fast rekruttering publisert

Helsedepartementet
Helsedepartementet

10.900 faste ansettelsesmeldinger som skal ansettes i provinsorganisasjonens tjenesteenheter i Helsedepartementet

For detaljer om annonse KLIKK HER

1. 4857 10.900 faste arbeidstakere vil bli rekruttert for å bli ansatt i provinsorganisasjonen til vårt departement i samsvar med bestemmelsene i forordningen om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes ved rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner, vedtatt basert på arbeidsloven nr. XNUMX og nevnte lov.

2. Kandidatene må lese forklaringene og søknadsvilkårene som er angitt i denne kunngjøringsteksten nøye før de fullfører søknadsprosessen. De som ikke oppfyller vilkårene i denne utlysningen bør ikke søke på de utlyste stillingene. Kandidatene vil være ansvarlige for sine uttalelser. Kandidater som kommer med falske, villedende eller falske utsagn vil miste alle rettigheter som følger av plasseringen.

3. Kandidater som oppfyller alle vilkårene som er oppgitt i kunngjøringen, vil kunne sende inn sine søknader ved å logge på elektronisk mellom 22/03/2023 – 27/03/2023 via det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresse.

4. I de typer tjenester/yrker som vårt departement krever, vil innkjøp ivaretas på provinsnivå. I søknader vil det tas hensyn til adressene til personene som er registrert i det adressebaserte folkeregistersystemet. Søknader fra kandidater som flytter sin bolig til stedet der forespørselen vil bli imøtekommet innen søknadsperioden, vil ikke bli akseptert.

5. De som ikke kunne søke gjennom İŞKUR på grunn av jordskjelvene som fant sted 06.02.2023, på grunn av adresseendring fra denne datoen, ved å få en "Historisk adresseinformasjonsrapport" som viser at de bodde på steder som anses som katastrofeområder gjeldende for det generelle livet 06.02.2023, via e-forvaltning. I henhold til personens preferanser ved å registrere deg på skjermbildet Legg til NVI endringsinformasjon; 06.02.2023 vil han kunne søke om sine forespørsler på bostedet eller på bostedet på søknadstidspunktet uavhengig av adresse, flytting og registreringsdato.

6. Hver kandidat søker kun én arbeidsplass (arbeidsprovins) og ett yrke fra de utlyste stillingene.

7. I samsvar med den relevante disiplinærlovgivningen til offentlige institusjoner og organisasjoner skal de som blir sagt opp fra jobben eller yrket og de som er fratatt allmenne rettigheter ikke søke på de utlyste stillingene. I henhold til lovverket vil de som er i denne situasjonen ikke bli oppnevnt.

8. Kandidater som søker på de annonserte stillingene vil bli varslet til vårt departement av İŞKUR. Faste arbeidstakere som skal rekrutteres, i henhold til den foreløpige artikkel 10 i forordningen om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes ved rekruttering av arbeidstakere til offentlige institusjoner og organisasjoner, inkludert de prioriterte, blant søkerne som er varslet av İŞKUR, samt antall ledige stillinger (antall utlyste stillinger) og like mange som opprinnelig antall Vikarkandidaten fastsettes direkte av notarius publicus av vårt departement uten å være gjenstand for eksamen.

9. Dato og klokkeslett for lotteriet, lotteriets sted, lotteriets resultater, listene over hoved- og vikarkandidater, opplysninger og dokumenter vedrørende utnevnelsen og eventuelle andre kunngjøringer vil bli kunngjort på yhgm.saglik .gov.tr-nettstedet til General Directorate of Management Services. ingen skriftlig melding vil bli gitt, og denne kunngjøringen vil erstatte varselet.

10. De dokumenter som ligger til grunn for oppnevning av de som er berettiget til å bli oppnevnt som hovedkandidater til de stillinger som vårt departement utlyser som følge av notartegningen vil bli kontrollert. Kandidater som ikke har de nødvendige kvalifikasjoner for utnevnelse og de som har kommet med falske, villedende eller falske utsagn og plassert i sine preferanser vil ikke bli oppnevnt. Selv om oppdragene deres er utført, vil oppdragsprosedyrene bli kansellert. Kandidater som ikke leverer de nødvendige dokumentene i rett tid, selv om de oppfyller kvalifikasjonene og betingelsene for stillingene de er plassert i, vil ikke bli oppnevnt.

11. Kandidater som ikke har levert inn nødvendige dokumenter innen tidsperioden/som ikke har søkt blant de som opprinnelig ble plassert som følge av notarlodd; De som søker innen fristen men ikke oppfyller søknadskravene; De som er utnevnt og ikke har begynt/frafalt plikten innen passende frist (unntatt de som ikke kan starte pliktene på grunn av fødsel, sykdom, militærtjeneste osv.); De som ikke er startet i arbeid etter at det er forstått at de ikke oppfyller vilkårene for tilsetting; de som ble startet i arbeid, men som ikke oppfylte vilkårene for tilsetting senere; I henhold til artikkel 15 i Enterprise Collective Bargaining Agreement kan ansettelse gjøres fra de som har kontrakter sies opp innen en måneds prøvetid og de hvis kontrakter sies opp i prøvetiden, med start fra personen i første rad i reserven. liste, som oppfyller vilkårene.

12. Bestemmelsen i uttrykket "prioritet ved utsendelse på jobb" spesifisert i artikkel 5 i forordningen om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes ved rekruttering av arbeidstakere til offentlige institusjoner og organisasjoner skal ikke utgjøre en rettighet til fordel for søkeren i nevnte plassering.

13. Uteksaminering fra et annet utdanningsnivå/avdeling (videregående utdanning/tilknyttet grad/undergraduate) for samme yrke vil ikke være prioritert til fordel for kandidaten.

14. Fra og med første dag av søknadsdatoen skal ikke de som jobber som fast ansatte i de sentrale og provinsielle organisasjonene i Helsedepartementet søke på de utlyste stillingene. Kandidater som søker uten å oppgi at de jobber til tross for at det er angitt i artikkel 2 i denne kunngjøringsteksten, vil ikke bli tatt med i lotteriet selv om deres navn er meddelt vårt departement av İŞKUR.

15. De som mottar alders-, alders- eller uførepensjoner fra noen trygdeinstitusjon bør ikke søke på de utlyste stillingene. I henhold til lovverket vil de som er i denne situasjonen ikke bli oppnevnt.

16. Kandidater tilsatt i faste stillinger vil bli rekruttert med lovlig minstelønn.

ANVENDELSESVILKÅR

Kandidater som søker på faste stillinger må oppfylle følgende vilkår;

1. Vilkår spesifisert i ledd (657), (48), (1) og (4) i artikkel 6 første ledd (A) første ledd i tjenestemannsloven nr. 7 og 4 i forordningen om Prosedyrer og prinsipper som skal anvendes ved rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner. For å bære betingelsene i første ledd i tredje artikkel. (Utenlandske kandidater vil ikke kunne velge.)

2. Å ha fylt 18 år fra og med siste dag av søknadsdatoen.

3. Ikke å være 40 år fra den første dagen av søknadsdatoen (22 og senere fødsler vil kunne gjelde).
4. Uteksaminert fra en skole (avdeling/program) bestemt for yrket det søkes om fra søknadsfristen og ha andre nødvendige dokumenter fra søknadsfristens utløp.

5. Å dokumentere at det ikke er noen psykiske lidelser som hindrer ham i å utføre sin plikt kontinuerlig (det vil bli bedt om fra kandidatene som har krav på å bli tilsatt).

6. Å ha et dokument som viser prioritetsstatus spesifisert i artikkel 5 første ledd i nevnte forordning, blant kandidatene som har rett til prioritet ved utsendelse til arbeid.

7. I henhold til bestemmelsene i lov om sikkerhetsundersøkelse og arkivforskning nr. 7315 er det ingen hindring i forhold til ansettelsesprosessen i henhold til resultatene av arkivforskningen.

8. For de som skal ansettes som sikkerhetsvakter (bevæpnet), i tillegg til vilkårene nevnt ovenfor, vilkårene i første ledd (5188), (10) og (1) i første ledd (d). ledd i artikkel 2 i lov nr. 3 og (g) og (h) for å bære betingelsene i ledd.

Günceleme: 23/03/2023 11:40

Lignende annonser