IMMs 'Mobilkursverksteder' startet i Hatay

IMMs Mobile Class Workshops er i jordskjelvsonen
IMMs "Mobile Lesson Workshops" er i jordskjelvsonen

'Mobile Lesson Workshops' i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) begynte å jobbe i Hatay. IMM, som ble matchet med provinsen Hatay av AFAD, fortsetter sitt arbeid i jordskjelvsonen. Studentene som ble rammet av jordskjelvet og fratatt hjemmet, hybelen og studiesenterets fasiliteter ble heller ikke glemt. IMMs 'Mobile Lesson Workshops' begynte å jobbe i Hatay slik at de ikke faller bak i timene.

Frivillige lærere støtter arbeidet i IMM-direktoratet for ungdom og idrett. Med fagrepetisjoner, spørsmålsløsninger, en-til-en og gruppestudier oppnådde studentene både det sosiale miljøet de hadde vært borte fra lenge, og de ble tatt med i eksamensprosessen igjen.

I Kursverksted-tjenesten, foruten mobile verktøy, støttes studentene også med "fast utdanningssenter" som skal etableres i Antakya. Alt arbeidet som gjøres i verkstedene i Istanbul vil også foregå i treningsteltet i jordskjelvsonen.

Datastyrte studierom og klasser for minst 20 personer ble opprettet. Studentene vil kunne studere og dra nytte av mulighetene de ønsker, bortsett fra deres daglige rutinemessige kursplan.

Online opplæringsstøtte vil også bli gitt.

Innenfor omfanget av Mobile Lesson Workshop ble opplæringsprogrammet som skulle dekkes bestemt i henhold til elevenes behov og fagene de manglet. I tillegg til ansikt-til-ansikt opplæringen de får fra frivillige lærere, kan elevene også delta i kunstig intelligens-støttede nettbaserte utdanningsstudier ved å gå inn i ibbonlinedersatolyeleri.istanbul med datamaskinene på mobilbussen.

Leksjonsverksteder

Bidrag til tilpasning med seminarer

Frivillige lærere ved IMM vil også gi veiledningstjenester til jordskjelvofre i Hatay. Det vil også bli organisert ulike seminaropplegg slik at de kan komme seg gjennom den vanskelige prosessen de går gjennom og raskt konsentrere seg om eksamen og time. Korrekte studiemetoder, stressmestring og eksamensforberedende prosesser vil bli forklart.

Tusenvis av bøker og nyttige ressurser sendt

Støtten gitt til utdanning i Hatay var ikke begrenset til kursverksteder. Sammen med det mobile verkstedet ble nødvendig materiell for opplæring og opplæring, fra poser til lim, fra notatbøker til linjaler, fra blyanter til fargestifter, levert til studentene gratis. I tillegg ble hundrevis av LGS v YKS forberedelsesbøker for studenter som forbereder seg til eksamen, samt hundrevis av bøker bestående av historier og romaner, sendt til Hatay.

Günceleme: 18/03/2023 14:36

Lignende annonser