İGA Istanbul flyplass blir 'verdens mest familievennlige' og 'Sør-Europas beste' flyplass

IGA Istanbul Airport blir verdens mest familievennlige og Sør-Europas beste flyplass
İGA Istanbul flyplass blir 'verdens mest familievennlige' og 'Sør-Europas beste' flyplass

İGA Istanbul Airport oppnådde stor suksess ved å bli tildelt titlene "Verdens mest familievennlige flyplass" og "Den beste flyplassen i Sør-Europa" på "World Airport Awards 2023" organisert av Skytrax. Det har også blitt annonsert at İGA Istanbul Airport har steget fra åttende til sjette plass på verdens topp 10 flyplasser.

IGA Istanbul Airport, et av de viktigste globale overføringssentrene i verden, ble valgt som den beste flyplassen i Sør-Europa etter stemmene fra flyselskapets brukere på World Airport Awards organisert av det britiske-baserte luftfartsvurderingsbyrået Skytrax ved passasjerterminalen EXPO i Amsterdam, Nederland 15. mars 2023. .

Ved prisutdelingen ble IGA Istanbul Airport også tildelt verdens mest familievennlige flyplass. Det ble opplyst at IGA Istanbul Airport ble valgt som verdens beste flyplass i kategorien passasjerer over 60 millioner.

IGA Istanbul Airport, som var på åttendeplass i fjor på listen over verdens beste flyplasser bestemt av World Airport Awards, oppnådde nok en suksess og steg til sjetteplass i år.

IGA Istanbul Airport, som ble registrert i 1989 og 2000 som en "5 Star Airport" i prisene organisert siden 2020 av det London-baserte luftfartsinstituttet Skytrax, som ble etablert av International Airports Council i 2022, passerte også 2022 flyplasser i 550 World Airport Awards og vunnet tre priser. hadde skjedd.

Skytrax-sjef Edward Plaisted gratulerte İGA Istanbul Airport, som ble valgt som "Beste flyplass i Sør-Europa" og "Den mest familievennlige flyplassen i verden", for suksessen. Som et resultat av prisene som ble mottatt, sa Plaisted: "De siste årene har vært ekstremt utfordrende for flyplasser rundt om i verden. Når vi beveger oss bort fra Covid-19-pandemien, er det gledelig at passasjertall går tilbake til det normale og at IGA Istanbul Airport er anerkjent som en ledende flyplass av sine kunder.»

Günceleme: 17/03/2023 16:20

Lignende annonser