Istanbul University Cerrahpaşa vil rekruttere 64 personell

Istanbul University Cerrahpasa for å rekruttere personell
Istanbul University Cerrahpaşa vil rekruttere 64 personell

Publisert i Offisiell Tidende datert 657 og nummerert 4, knyttet til dekret nr. 06.06.1978/7 datert 15754, for å bli ansatt som innleid personell i samsvar med paragraf (B) i artikkel 28.06.2007 i embetsmannsloven nr. . 26566, som skal dekkes av de spesielle budsjettinntektene i Cerrahpaşa-enhetene i Istanbul Universitetet. I henhold til paragraf (B) i tilleggsartikkel 2 i prinsippene for endring av prinsippene for ansettelse av innleid personell, vil innleid personell bli rekruttert for stillinger angitt nedenfor (unntatt farmasøytpersonell) på grunnlag av 2022 KPSS (B) gruppescorerekkefølge.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE BETINGELSER

1-Å ha de spesielle betingelsene nevnt ovenfor og de generelle betingelsene spesifisert i artikkel 657 i lov nr. 48.

2-De som har blitt sagt opp fra offentlig tjeneste med ulike dekretlover kan ikke søke.

3- Ikke motta pensjon eller alderspensjon fra noen trygdeinstitusjon.

4-For øyeblikket ikke å være ansatt ved Istanbul University-Cerrahpaşa.

5- Å akseptere vilkåret om å jobbe på de timene (inkludert natt) som skal fastsettes av ledelsen i den aktuelle enheten, med en ukentlig arbeidstid som ikke overstiger 40 timer for alle stillinger, og ikke ha til hinder for å jobbe i turnus.

6- Lagt til paragraf (b) i vedlegg 1, med tittelen Gjenansettelse, av "Prinsipler vedrørende ansettelse av innleid personell"; «Dersom kontrakten til det innleide personellet sies opp av institusjonene på grunn av brudd på prinsippene i tjenestekontrakten, eller kontrakten sies opp ensidig innen kontraktsperioden, skal den offentlige institusjonen ikke tas opp før ett år har gått fra datoen for oppsigelsen.
og deres organisasjoner, kan ikke gjenansettes i innleide personellstillinger.» ikke være i strid med bestemmelsen.

I samsvar med paragraf 7 (A) 5917 i artikkel 47 i lov nr. 5-2, de hvis kontrakter sies opp ved å si opp mens de jobber som 4-B kontraktspersonell; De kan ikke søke før det har gått 1 (ett) år fra oppsigelsesdatoen.

8- For å oppgradere fra et av de angitte utdanningsnivåene, å bære og dokumentere de nødvendige kvalifikasjonene.

9- Kandidater må ha den relevante 2022 KPSS (B) gruppepoengtypen. 2022 KPSS-P94 for videregående utdanning, 2022 KPSS-P93 for Associate Degree Graduates, og 2022 KPSS-P3 for lavere graduates vil bli tatt som grunnlag.

10- Å være bosatt på Istanbul (anatolsk) siden fra kunngjøringsdatoen for de som vil søke på stillingen for støttepersonell (sjåfør) med DP-R 2 søknadsnr.

PÅFØRINGSMETOD

Søknader sendes innen 15 dager fra dagen kunngjøringen ble publisert i Offisiell Tidende (til arbeidstidens slutt).
Det vil bli gjort online ved å opprette en registrering via nettstedet personnelbasvuru.iuc.edu.tr. En søknad vil bli gjort ved å spesifisere kvalifikasjonskoden som søkes for kun én stilling. Dersom det sendes inn mer enn én søknad, vil begge søknadene anses som ugyldige. Søknader fra kandidater som avgir falske utsagn vil ikke bli akseptert, og det vil bli iverksatt tiltak mot dem i samsvar med de generelle bestemmelsene. Søknader sendt per post eller personlig vil ikke bli akseptert. Dersom søknadsfristen er forsinket, nettsøknaden ikke er fullført, dokumentene som er bedt om å lastes opp mangler eller er uleselige, eller søknadene til kandidatene hvis kvalifikasjoner ikke er egnet, vil søknaden ikke bli behandlet.
vil ikke bli gjort.

Günceleme: 23/03/2023 11:21

Lignende annonser