Jordskjelv med styrke på 4.8 i Bolu! Filt fra Düzce, Istanbul og Ankara

Jordskjelv i Boluda
Jordskjelv med styrke på 4.7 i Bolu

I følge dataene fra Boğaziçi University Kandilli Observatory and Earthquake Research Institute (KRDAE) fant jordskjelvet som skjedde i Bolu klokken 13.55 på 9.6 kilometers dyp. Intensiteten av jordskjelvet ble målt til 4.8.

Filt fra Düzce, Istanbul og Ankara

Jordskjelvet i Bolu ble også kjent i Istanbul, Ankara og Düzce. Mange brukere delte meldinger om jordskjelvet på sosiale medier.

Uttalelse fra AFAD om jordskjelvet i Bolu

Disaster and Emergency Management (AFAD) president Yunus Sezer uttalte at det ikke er noen negativ situasjon angående jordskjelvet som skjedde i Bolu per nå.

President Sezers uttalelse på sin sosiale mediekonto er som følger: «Etter jordskjelvet på 4,8 på Richterstyrken som skjedde i Bolu-provinsen vår, er det ingen negativ situasjon per nå. Feltskanningsstudier fortsetter. Jeg ønsker å gi mine beste ønsker til våre innbyggere i regionen.»

Uttalelse fra guvernøren i Istanbul og Bolu

Bolu-guvernør Erkan Kılıç sa etter jordskjelvet: "Det har ikke vært noen uønsket hendelse i byen vår, skanningen fortsetter." Istanbul-guvernør Ali Yerlikaya sa: "Ifølge Bolu-baserte AFAD-data skjedde et jordskjelv med styrke 13.55 klokken 4.8. På grunn av jordskjelvet ble det ikke mottatt varsel om uønskede hendelser i Istanbul. Måtte Allah beskytte vårt land og nasjon fra alle katastrofer.

Günceleme: 16/03/2023 15:34

Lignende annonser