Award Day i London: European Quality Award Sakarya

Award Day i London European Quality Award Sakaryanin
Award Day i London European Quality Award Sakarya

European Quality Award ble delt ut til president Ekrem Yüce, som deltok på European Quality Summit og European Quality Awards-seremonien i London. Yüce sa: "Vi signerer prosjekter som vil sette et eksempel for verden også innen landbruk. Denne prisen tilhører vår Sakarya».

Ordfører i Sakarya Metropolitan Municipality, Ekrem Yüce, deltok på European Quality Summit og European Quality Awards-seremonien i London. President Yüce ble overrakt European Quality Award under seremonien for innovative landbruksaktiviteter utført i Sakarya.

Besøk til ambassadøren

Ordfører Yüce, som mottok prisen fra London Southwark-ordfører Sunil Chopra, sa: "Denne prisen tilhører vår Sakarya". Ved seremonien, president Yüce, Dr. Necip Uludağ og Fahri Ustaoğlu fulgte ham. President Yüce besøkte også London-ambassadøren Osman Koray Ertaş. Mens Ertaş uttrykte sin tilfredshet med besøket, uttrykte styreleder Yüce sin takknemlighet for deres vennlige gjestfrihet.

Vi tar i bruk nye tilnærminger

President Ekrem Yüce sa under seremonien: «Vår Sakarya er en av de sjeldne byene som inneholder mange kulturer, historie og natur. Ettersom vi er klar over denne funksjonen i byen vår, evaluerer vi arbeidet vårt under de beste forholdene. I en verden som både bevarer sporene fra vår sivilisasjon og vår historie, tilpasser seg forholdene i den nye æra og blir global, "jeg eksisterer også." Vi jobber dag og natt for en Sakarya som kan si: Ledelse er en hjertejobb. Kommunene er i front av de institusjonene som er mest sammenvevd med folk i offentlige tjenester. Som Sakarya Metropolitan Municipality fortsetter vi våre rutinemessige kommunale tjenester, i tillegg til å ta i bruk nye tilnærminger for komforten og fremtiden til våre innbyggere.

Vi samlet inn priser i idrett

Ordfører Yüce ga uttrykk for at Sakarya også har blitt tildelt titlene World Cycle-Friendly City og European Sports City med investeringene i sport, "Vi har tatt viktige skritt for å gjøre Sakarya til en ledende by innen sport. I 2021 ble vi den første og eneste byen i landet vårt ved å ta tittelen World Bicycle City, som ble tildelt av International Cycling Union som et resultat av lange eksamener. Vi mottok tittelen 2023 European City of Sports som et resultat av våre sportsaktiviteter, organisasjoner og støtte, samt sykkelprosjekter.

Med tittelen European Sports City skaper vi en stor bevissthet i den videre utviklingen av sportsinfrastrukturen til vår Sakarya og promotering av sport, toleranse, fair play og sunn livsstil blant alle aldersgrupper.»

Landbruksprosjekter eksemplarisk for verden

Ordfører Yüce sa at de har utført eksemplariske prosjekter for verden, "Som Sakarya Metropolitan Municipality utfører vi alltid arbeidet vårt med et innovativt rammeverk. Som vi er i idrett, signerer vi prosjekter som vil være et eksempel for verden også innen landbruk. I dag er landbruk en viktig strategisk sektor i Sakarya. Vi presenterer et av verdens mest avanserte eksempler på jordfritt og drivhuslandbruk med vårt Greenhouse Excellence Center. Vi produserer millioner av medisinske og aromatiske planter i 15 varianter i vår botaniske paradisdal. Med UTÇEM-prosjektet skaper vi et sterkt system med visjonen om 4.0 i landbruket. I prosjektet har vi utviklet et automatisk system som bestemmer plantenes vannbehov, gjødslingstid, sprøytetid og høstetid. I tillegg til disse driver vi oppdrett av bøffel, safran og østerssopp.

Günceleme: 22/03/2023 15:33

Lignende annonser