Meta deler sikkerhetstiltak for Instagram

Meta deler sikkerhetstiltak for Instagram
Meta deler sikkerhetstiltak for Instagram

Meta holdt en workshop der han delte funksjonene og forslagene han implementerte for at unge mennesker skal få en tryggere opplevelse på Instagram.

Meta ga informasjon om sikkerhetsverktøyene han hadde med seg på workshopen han arrangerte på TOBB. Informasjonen som ble delt inkluderte tiltak utviklet for å beskytte mot nettmobbing, trakassering og støtende innhold, og modereringsverktøy for foreldre og tenåringer.

Kontrollfunksjonene implementert med Metas familiesenter, som også er tilgjengelig i Tyrkia, lar foreldre få detaljert informasjon om hvem som har blitt klaget og hvilken type klage de har når barna rapporterer et innlegg eller en konto.

Med 'Familiesenter'-funksjonen introdusert av Meta, når barna deres rapporterer en konto, gir den foreldre muligheten til å få informasjon om hvem som blir anmeldt og hva klagen er. Denne funksjonen gir også foreldre muligheten til å angi barnas Instagram-brukstid. Med sine artikler og pedagogiske videoer utarbeider Familiesenteret innhold som forklarer hvordan foreldre kan informere og snakke om sosiale medier med barna sine.

Nytt aldersbekreftelsessystem

Instagram kunngjorde også at et nytt aldersbekreftelsessystem ruller ut fra og med i dag. Dette gjelder spesielt når en bruker under 18 år ønsker å endre alderen til over 18 år, vil de møte to forskjellige verifiseringssystemer. En av disse metodene vil være å laste opp en offisiell ID, og ​​den andre vil være å ta opp en video som viser brukerens ansikt. Denne videoen vil bli evaluert for aldersverifisering ved hjelp av ny aldringsteknologi.

Med disse tiltakene har Meta som mål å gjøre det mulig for unge mennesker å ha en tryggere tid på Instagram og å gi foreldre mulighet til å etablere nye kontrollmekanismer for barna sine og få opplæring i kontroll av sosiale medier.

Günceleme: 22/03/2023 16:43

Lignende annonser