Minister Karaismailoğlu: "Grunnlaget for en ny silkevei er lagt"

Minister Karaismailoğlu legger grunnlaget for en ny silkevei
Minister Karaismailoğlu "Grunnlaget for en ny silkevei er lagt"

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, sa: "Grunnlaget for en ny silkevei blir lagt under ledelse av vår president på regjeringsnivå." sa.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu kom med uttalelser i Diyarbakır.

Noen av overskriftene fra minister Karaismailoğlus tale er som følger: «På den ene siden sier vi kamp mot jordskjelv, på den andre siden fortsetter investeringene i våre 81 provinser. Som et land som har klart å passe det arbeidet som skal gjøres om 100 år på 20 år, fortsetter vi å gjøre mye mer enn vår del raskt. Vi har 5 tusen byggeplasser spredt over Tyrkia, ingen av dem har stoppet. Også der fortsetter vårt arbeid intensivt.

Vi har store mål. Våre investeringer vil fortsette å øke innenfor rammen av hovedplanen for transport og logistikk fra 2053. I går var den irakiske statsministeren i Tyrkia. Vi har faktisk fortsatt å forhandle med dem om en logistikkkorridor som vil endre balansen i verden. Under ledelse av vår president på regjeringsnivå blir grunnlaget for en ny silkevei lagt.

Det er et gjennombrudd som vil endre balansen i denne verden. Når denne veien, jernbanen, motorveien og havnen møtes med Persiabukta takket være havet, åpner selvfølgelig en viktig transportkorridor seg mot Middelhavet, Europa, Svartehavet og til og med Kaukasus i denne logistikkkorridoren gjennom Tyrkia.

Når både koblingen av disse logistikkkorridorene og våre investeringer i disse regionene og 81 provinser i Tyrkia møtes og legger til flere internasjonale korridorer til dette, håper jeg landet vårt fortsetter sitt mål om å bli en logistikksupermakt i verden.

Jordskjelvkatastrofen har vært på agendaen vår de siste 45 dagene, og den fortsetter å gjøre det. Vi vil aldri trekke våre hender tilbake fra denne regionen. Mens vi gjenoppliver disse stedene, vil våre investeringer og økonomiske vekst fortsette.»

Günceleme: 22/03/2023 12:40

Lignende annonser