Sammendrag: Konyaspor 2-1 Galatasaray kamp høydepunkter og mål link

Sammendrag Konyaspor Galatasaray kampoppsummering og mål se lenke

Galatasaray avsluttet sin 26-kamper ubeseirede serie i den 14. uken av Super League med å tape 2-1 mot Konyaspor. I kampen der Galatasaray tok ledelsen i det 31. minutt med Milot Rashica i første omgang, vant hjemmelaget Konyaspor kampen 2-1 med mål av Soner Dikmen og Oğulcan Ülgün i andre omgang og fikk 3 poeng. Fans kan se hele sammendraget, målene og viktige øyeblikkene fra Konyaspor-Galatasaray-kampen på nettstedet Bein Sports.

Galatasaray møtte Konyaspor borte i den 26. uken av Süper Lig Spor Toto. Laget var vertskap for Konya Metropolitan Municipality Stadium og vant med 2-1.

Galatasaray tok ledelsen med Milot Rashica i det 31. minutt, mens Konyaspor kontret dette målet med Soner Dikmen i det 62. minutt. Konyaspor, som scoret nok et mål med Oğulcan Ülgün på overtid, vant kampen 2-1.

Berkan Kutlu, som startet kampen i de 11 første i Galatasaray, ble suspendert i det 35. minutt etter å ha fått et gult kort. Berkan Kutlu får ikke spille mot Adana Demirspor neste uke.

Etter dette resultatet tok Galatasarays 14. ligaseiersrekke slutt.

Galatasaray fikk 60 poeng med dette resultatet. Konyaspor steg til 34 poeng.

Galatasaray møter Adana Demirspor i ligaen neste uke. Konyaspor vil gå til Ümraniyespor.

Konyaspor 2-1 Galatasaray kampoppsummering og viktige øyeblikk av kampen

90+3 MÅL | Konyaspor tok ledelsen 2-1 med scoringen til Oğulcan Ülgün. Oğulcan, som møtte ballen foran med pasningen til Bruno Paz, sendte ballen i nettmaskene med et hardt og mykt treff.

88′ Konyaspors mål mot Endri Çekici regnes ikke som offside. Endri Çekici fikk gult kort for å ha tatt av seg trøya etter dette målet.

77 Nicolo Zaniolo skyter utenfor XNUMX-meteren, Sehic tar corneren i siste liten.

76′ Mahir slo ballen bak stolpen sendt bak i forsvaret. Ballongen fløy avgårde.

71′ Milot Rashicas ball i nettet ble annullert på grunn av offside.

70 igjen Rashica for Icardi. Icardi fikk ikke det skuddet han ønsket.

70′ Francisco Calvo får gult kort for en felling på Icardi.

68′ I Konyaspors raske angrep forsøkte Marlos å kaste ballen til Diouf på det tomme feltet, men Kaan Ayhan ga kritisk inngripen.

62′ MÅL | Konyaspor utlignet med Soner Dikmens mål. Soner hadde veldig god kontroll på ballen, som Bruno Paz tok fra bakken. Skuddet han gjorde med høyrefoten traff også Muslera og gikk i nettmaskene.

61′ Sacha Boey får gult kort for å ha felt Marlos.

60′ Icardi traff lengste stolpe og Sergio Oliveira gikk inn i XNUMX-meteren. Lærreisen har kommet til et punktum.

57′ Abdulkerim grep inn i ballen, som Calvo snudde inne i sekstenmeteren. Muslera reddet ballen mot mål i siste øyeblikk.

54′ Mame Dioufs mål i Konyaspor ble annullert på grunn av offside.

51′ Icardi kan ikke røre ballen som Leo Dubois har tatt fra venstrekanten. Da ble offsideflagget heist.

43′ Sacha Boey sender ballen til XNUMX-meteren fra høyre og header mot mål. Under Sehics kontroll traff ballen sidenettene.

37 Nok et gult for Icardi! Den argentinske stjernen fikk gult kort etter å ha felt Adil på midtbanen.

36′ Berkan Kutlu får gult kort for en forseelse han begikk mot motstanderen på midtbanen. Berkan Kutlu ble suspendert med gult kort. Young er fraværende fra Adana Demirspor-kampen.

31′ MÅL | Galatasaray tok ledelsen 1-0 med Milot Rashicas scoring. I det raske angrepet til Galatasaray så Kerem Rashica foran. Kosovo-spilleren sendte ballen i nettmaskene med et mykt spark med venstrefoten.

29′ Icardi så Boey rulle bakfra. Boey skjøt diagonalt. Målvakt Sehiç tok ballen fra corner.

21 Francisco Calvos skudd fra Alejandro Pozuelo skyter inn i XNUMX-meteren. Ballen gikk over hodet.

18′ Milot Rashica sender ballen bak i forsvaret og Icardi sender ballen i nettet med et innlegg. Ballen ble liggende i keeper Sehic.

13′ Marlos Morenos bue treffer forsvaret og går mot Muslera.

Muhammet Demir møter ballen fra høyrekanten på 5′ Abdulkerim. Han ville overlate det til Mahir Emreli, som var i XNUMX-meteren, men Dubois grep inn.

3′ Mahir Emreli kom seg ned fra bakre rekke fra høyre og snudde den. På forsvaret, en kritisk respons fra Dubois.

1′-kampen startet med Zorbay Küçüks signal.

Se Konyaspor Galatasaray-høydepunkter Youtube Link til Bein Sports Konya GS kamp se sammendrag. Hva er resultatet av Konyaspor Galatasaray-kampen? Når er Konyaspor Galatasaray-kampen? Hvem scoret mål i Konyaspor Galatasaray-kampen? Konyaspor Galatasaray-klokkesammendrag youtube, Se Konyaspor kampoppsummering bein sport, lig tv Konyaspor se Galatasaray-oppsummering, se Konyaspor kampoppsummering, Hvem scoret målene i Konyaspor Galatasaray-kamp? Hvor lang er Konyaspor Galatasaray-kampen?, Se Konyaspor-mål, se sammendraget av Galatasaray-kampen, se sammendraget, bein sport Se Galatasaray-kampoppsummeringen, Hvem scoret Konyaspors mål?, Hvem scoret Galatasarays mål?, Se Galatasaray-målene