Rent Go blir det første tyrkiske bilutleiefirmaet som blir med i ITB Berlin

Rent Go ble det første tyrkiske bilutleiefirmaet som deltok i ITB Berlin
Rent Go blir det første tyrkiske bilutleiefirmaet som blir med i ITB Berlin

ITB Berlin-messen, som har tittelen å være "Verdens ledende reisemesse", ble holdt på Messe Berlin Exhibition Centre mellom 7.-9. mars 2023 med omtrent 161 utstillere fra 5.500 land. Rent Go, Tyrkias XNUMX % innenlandske bilutleiemerke, brøt ny mark som det første tyrkiske bilutleiefirmaet som deltok på ITB Berlin-messen.

Mange prestisjetunge hoteller og reiselivsbedrifter fra Tyrkia deltok på ITB Berlin-messen sammen med Rent Go.

Mens Rent Go var vertskap for bransjefolk fra mange forskjellige geografier, spesielt europeiske land, på standen, hadde de muligheten til å forsterke sitt allerede pågående gode samarbeid med verdens ledende digitale reiseselskaper som booking.com, med kontakter som vil gi merverdi til landets turisme.

I følge uttalelsen fra ITB Berlin ble det opplyst at totalt 3 tusen 180 fagpersoner fra mer enn 90 land besøkte messen på 127 dager, mens internasjonal deltakelse økte med 2019 prosent sammenlignet med 50, da den siste fysiske messen ble holdt . Når det gjelder totalt antall deltakere, nådde dette forholdet 70 prosent. Disse tallene støtter forventningen om at sektorhandel vil ha en positiv trend rundt om i verden. I følge utstillerne vil 2023 bli et rekordår når det gjelder forretningspotensial.

Rent Go daglig leder Köksal Öztürk, Rent Go salgssjef Bülent Yüksel, Rent Go Marmara regionsjef Semih Güneş, TZX Travel daglig leder på messen hvor Rent Go styreleder Erol Tuna og Rent Go nestleder i styret Mehmet kan Tuna var også vert for sine gjester.Mehmet Ali Tuna og TZX Travel Business Development Director Kazım Yönden holdt møter med de besøkende.

Rent Go General Manager Köksal Öztürk, som gjorde evalueringer etter ITB Berlin-messen, uttalte at de er veldig glade for å være det første tyrkiske bilutleiefirmaet som deltar på ITB Berlin-messen, som en merkevare født i Tyrkia.

Øztürk ga uttrykk for at forretningspotensialet som tilbys av messen er ekstremt verdifullt for reiselivssektoren, og understreket at bilutleietjenester, som er en integrert del av sektoren, spiller en viktig rolle i ferieopplevelsene til utenlandske turister. Rent Go daglig leder Köksal Öztürk sa at de har demonstrert nivået de har nådd i kundetilfredshet med markedsundersøkelser og prisene de har blitt tildelt, basert på dette faktum, "ITB Berlin-messen var åstedet for et miljø hvor hjertet av turisme beats. Med forberedelsene vi gjorde før messen hadde vi som mål å oppnå høyeste effektivitet fra organisasjonen og å realisere samarbeid. Etter tre dager kan jeg si at vi har nådd dette målet. Posisjonen vi har nådd i landet oppmuntrer oss til å ta vår suksess utover grensene.»

100 % kundetilfredshetsmål med 100 % innenlandsk kapital

Med fokus på en sømløs og tilgjengelig kundeopplevelse til enhver tid med sine nye kontorinvesteringer og prosesser som stadig forbedres med data fra feltet, har Rent Go nylig mottatt tre priser på Istanbul Marketing Awards som en refleksjon av sine aktiviteter i denne retningen. Rent Go, som vant prisen i kategoriene e-handelsorientert kommunikasjon, fornyet nettsted og online salgsopplevelse, nådde en kundetilfredshet på 98 prosent i forskningen som ble utført i fjor. Rent Go, som har klart å utgjøre en forskjell blant internasjonale selskaper som et selskap med 100 prosent innenlandsk kapital, har gjort sitt navn utenfor grensene ved å betjene sine kunder fra 123 land så langt.

Günceleme: 17/03/2023 12:45

Lignende annonser