Skadebetalinger Fortsett i Şanlıurfa

Skadebetalinger fortsetter i Sanliurfa
Skadebetalinger Fortsett i Şanlıurfa

Mens skadevurderingsstudiene fortsetter i Şanlıurfa, fortsetter utbetalingene som et resultat av vurderingsstudiene. Innbyggere som ønsket å motta betaling dannet lange køer foran banken.

Betalinger til innbyggerne som ble skadet i Şanlıurfa etter jordskjelvet som inntraff 6. februar, som kalles århundrets katastrofe, fortsetter. AFAD kunngjorde at de fortsetter å betale 11 tusen TL per husholdning for å møte de presserende behovene til katastrofeofrene i 10 provinser som anses som "katastrofeområder med innvirkning på det generelle livet".

Faktisk bosted vil bli tatt i betraktning.

Det ble også opplyst at den faktiske bostedsadressen legges til grunn for støtteutbetalingen per husstand, men utbetalingene vil skje innenfor den angitte prosessen for å forhindre enhver urettferdig behandling av ofrene hvis journaler vises på en annen bostedsadresse enn deres faktiske bostedsadresse av ulike årsaker.

Innbyggerne må vente i timevis

Mens betalingene fortsatte, dannet innbyggerne som ønsket å motta betaling per husstand lange køer foran banken. På grunn av det faktum at betalingene gjøres fra en enkelt bank, fortsetter lidelsene til innbyggerne. Innbyggere som ønsker å motta betaling må stå i kø i timevis.

Günceleme: 22/03/2023 14:13

Lignende annonser