Spesialbibliotek for vanskeligstilte barn fra Ankara Metropolitan Municipality

Spesialbibliotek for barn fra Ankara Buyuksehir kommune
Spesialbibliotek for barn fra Ankara Metropolitan Municipality

Et bibliotek for vanskeligstilte barn ble etablert i Altındağ barneklubb i samarbeid med Ankara Metropolitan Municipality og Turkish Charity Lovers Association.

Et klasserom i Altındağ barneklubb ble omgjort til et bibliotek for 95-årsjubileet for stiftelsen av Turkish Charity Lovers Association og 100-årsjubileet for republikken. Ankara Metropolitan Municipality-ordfører Mansur Yavaş åpnet biblioteket sammen med barn som bor i regionen, frivillige og foreningsledere.

I Altındağ Children's Club, hvor barn bringes sammen med kunst gjennom Art for Every Child-prosjektet, har et klasserom blitt forvandlet til et bibliotek for barn i alderen 3-14 år for å sikre at vanskeligstilte barn lett kan få tilgang til bøkene de trenger.

I biblioteket hvor det er studieområder; Totalt 2 bøker, fra romaner til eventyr, fra noveller til vitenskap, teknologi og historie, samles med barn.

Dilek Bayazıt, president i Turkish Charity Lovers Association, sa at de samarbeidet med ABB for vanskeligstilte barn i anledning 95-årsjubileet til Turkish Charity Lovers Association:

«Vår forening er en 95 år gammel forening. Det er en forening grunnlagt av Atatürks forslag og navngitt av ham. Vår prioritet er å tilby utdanningstjenester. På grunn av vårt 95-årsjubileum ønsket vi at to store institusjoner i republikken skulle samarbeide. Vi kom med denne forespørselen fra vår ærede president og våre ledere, og de fornærmet oss ikke. Med bevisstheten om å være mer oppmerksom på utdanningen til våre vanskeligstilte barn, viste de oss dette stedet. Vi innså behovene og utstyret til dette stedet sammen med ABB. Spesielt hadde vi som mål å bringe barn i Altındağ-regionen sammen med bøker.»

Biblioteket, som ble åpnet for første gang med deltakelse av ABB-president Mansur Yavaş og representanter for mange ikke-statlige organisasjoner, har som mål å bringes til forskjellige steder i hovedstaden i henhold til behovene. Avdelingsleder for ABB Women and Family Services, Dr. Serkan Yorgancılar sa: "Vi har hatt en hyggelig og produktiv aktivitet. Samarbeidet vårt kommer etterpå. Alt er for barna våre. Vi, som ABB, gjør alt vi kan for å hjelpe barna våre å møte kultur, kunst og litteratur slik at de kan oppnå en bedre, bedre kvalitet og fornøyelig livskvalitet.»

Günceleme: 22/03/2023 14:31

Lignende annonser