Spesielle kokker skapte underverker på kjøkkenet med +1 forskjell

Spesielle kokker skapte underverker på kjøkkenet med forskjell
Spesielle kokker skapte underverker på kjøkkenet med +1 forskjell

Mersin Metropolitan Municipality Department of Health Affairs, Disabled Branch Directorate, organiserte nok et meningsfullt bevisstgjøringsarrangement innenfor rammen av '21. mars, Down Syndrome Awareness Day'. De mest spesielle kokkene som kom inn på kjøkkenet lagde småkaker med +1 skrevet på for innbyggerne som ble rammet av jordskjelvet og kom til Mersin.

Private kokker fra Mersin Metropolitan Municipality Barrier-Free Life Centre brettet opp ermene og gikk inn på kjøkkenet. De private kokkene tok på seg luer og forklær og tok på seg hanskene og viste alle sine ferdigheter på kjøkkenet. Private kokker leverte informasjonskapslene de tilberedte til innbyggerne på punktene som ble omgjort til midlertidige overnattingsområder av Mersin Metropolitan Municipality. Totalt 7 kokker, sammen med Master Trainer Durdu Gürbüz, skapte underverker på kjøkkenet og berørte hjertene til innbyggerne som ble rammet av jordskjelvet. Innbyggere som kom til Mersin etter å ha blitt rammet av jordskjelvet spiste kakene som var spesielt laget for dem og uttrykte sin lykke.

Private kokker skapte underverker på kjøkkenet med +1 forskjell

Spesielle kokker, som laget de vakreste kjeksene med sin kjærlighet, skapte underverker på kjøkkenet med +1 forskjell og rørte hjerter. Spesielle personer som dekorerte hjertet og barnet, formet småkaker på en fargerik måte med +1 bokstaven etter baking og pakket dem forsiktig inn, leverte dem til innbyggerne som ble rammet av jordskjelvet og delte dem ut med egne hender.

Gerboğa: "Vårt mål er å gjøre en forskjell for våre innbyggere som kommer fra jordskjelvsonen"

Mersin Metropolitan Municipality Health Affairs Department leder for funksjonshemmede, Abdullah Gerboğa, nevnte at de planlegger et annet arrangement innenfor rammen av 21. mars Down Syndrome Awareness Day og sa: «Vi lager informasjonskapsler med våre spesielle barn. Vårt mål er å gjøre en forskjell for våre innbyggere som kommer fra jordskjelvregionen og gjøre dem lykkelige. Vi vil servere disse informasjonskapslene til dem, og vi har også som mål å øke bevisstheten. Våre spesielle barn er veldig spente på denne begivenheten. De er klar over at informasjonskapslene vil bli distribuert til innbyggerne som kommer fra jordskjelvområdet. Det går kjempebra. Begge har det gøy og liker å skape noe. Det var et bra arrangement, sa han.

Gürbüz: «Våre private kokker lagde småkaker med kjærlighet»

Durdu Gürbüz, som jobber som masterinstruktør ved Center for Accessible Living, sa: "I dag gikk vi inn på kjøkkenet med våre private kokker. Vi lager informasjonskapsler for våre innbyggere som kommer fra jordskjelvområdet. I dag er også en spesiell dag; 21. mars er bevisstgjøringsdagen for Downs syndrom. Derfor er barna våre i dag veldig morsomme, veldig glade. De elsket å lage kakene. De er også veldig glade for å servere den til vennene sine fra jordskjelvområdet. Det er gøy, sa han.

Private kokker skapte underverker på kjøkkenet

Habibe Tanış, en av de private kokkene, sa: "Vi lager småkaker i dag. Vi laget hjerte- og babykaker. La barna spise, ikke være syke og ha det bra, sa han. Yasemin Erdoğan, en av de private kokkene, uttrykte følelsene sine slik at de ikke ville være triste, ha det bra og det ikke ville være noe jordskjelv, og forklarte at de laget kakene til innbyggerne som ble berørt av jordskjelvet.

En annen privat kokk, Gizem Kaçaman, sa: "I dag lager vi kaker til jordskjelvofre. Vi gir hjerte og menneskelig form. Ikke vær trist, la dem spise. Vi lager også informasjonskapsler til dem. Nyt og ikke vær trist," sa han. Mert Çatkın, en av spesialkokkene, sa: "Vi lager informasjonskapsler. Vi blander mel, sukker og olje, vi koker. "Det er godt å være her i dag," sa han.

Varmen fra kakene varmet hjertene også

Şamiye Demir, en av innbyggerne som kom til Mersin fra jordskjelvregionen, delte også følelsene hennes: «Lykke til. Jeg følte meg veldig glad. Vi trives veldig godt her, men vi er triste. Vi er knust. Vi er fra Samandağ, Samandağ er ikke lenger,” sa han. Eftelya Karaağaçlı, som kom til Mersin fra jordskjelvregionen, sa: "Vi kommer alle fra Hatay. Vi var veldig glade for å se barn med Downs syndrom. De lagde kaker og brakte dem, vi var veldig fornøyde. Jeg håper vi var i stand til å gjøre dem glade også, sa han.

Sevcan Demir, en borger som kom til Mersin fra Hatay Samandağ, sa: «Vi er veldig glade for å kjenne deg. Selvfølgelig vil vi ikke møte deg på et tidspunkt som dette. Vi har det veldig vondt, men det er bra at det er sarte og vakre mennesker som deg som tenker sånn på oss. De besøkte oss på en slik dag. Takk til hver og en av dem. De jobbet hardt og laget en kake til oss, de tenkte på oss. Det er en vakker følelse. Jeg var veldig emosjonell. Tusen takk."

Günceleme: 22/03/2023 15:38

Lignende annonser