Süleyman Demirel universitetssykehus vil motta 311 innleid personell

Suleyman Demirel universitetssykehus
Süleyman Demirel universitetssykehus

Supplerende til "Principles of Employing Contracted Personnel" publisert i Offisiell Gazette datert 657 og nummerert 4, for å bli ansatt i Generaldirektoratet for Süleyman Demirel University Hospital, i samsvar med paragraf (B) i artikkel 28.06.1978 i embetsmennene Lov nr. I henhold til paragraf (b) i artikkel 16330, vil totalt 2 innleid personell bli rekruttert for følgende titler (bortsett fra farmasøytstillingen) basert på KPSS (B) gruppescorerekkefølgen fra 2022.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE BETINGELSER
1- For å oppfylle vilkårene angitt i artikkel 657 i lov om embetsmenn nr. 48.

2 - Får ikke pensjon eller alderspensjon fra noen trygdeinstitusjon
.
3- Å ha tatt KPSS (B) gruppeeksamen 2022 i henhold til kvalifikasjonen til tittelen som kandidaten anvender.

4- Ikke bli avskjediget fra offentlige verv ved forskjellige dekreter.

5- I tilfelle søkerne sier opp kontrakten av deres institusjoner på grunn av brudd på prinsippene i tjenestekontrakten, eller hvis de ensidig sier opp kontrakten innen kontraktsperioden, med unntak av unntakene fastsatt av Ministerrådets beslutning, 657. /B artikkel i Tjenestemannsloven nr. De kan ikke ansettes i institusjonenes avtalte personalstillinger før det har gått ett år fra ansettelsesdatoen”. Selv om de som blir funnet i strid med denne bestemmelsen har rett til å bli oppnevnt, vil de ikke bli oppnevnt. (På stadiet for signering av kontrakten vil det kreves innsending av det relevante dokumentet.)

Søknadsform, sted og tid
1- Søknader vil bli gjort i form av en nettbasert søknad på nettstedet til vårt universitet ikbasvuru.sdu.edu.tr frem til kl. 15 den 23. dagen fra den dagen kunngjøringen er publisert i Offisiell Gazette. Søknader/søknader som gjøres personlig eller per post vil ikke bli akseptert.

2- Kandidatene vil først starte søknadsprosessen for kunngjøringen om rekruttering av kontraktert personell etter å ha registrert seg i det elektroniske søknadssystemet på ikbasvuru.sdu.edu.tr. Søkere vil ha fullført sin nettbaserte søknad når de velger utlysningsnummeret de ønsker å søke på, laster opp nødvendige dokumenter (utdanningsbevis, karakterutskrift, kontaktinformasjon osv.) til de relevante feltene og klikker på "Søk"-knappen.

3- Applikasjonssystemet samler automatisk inn læringsinformasjonen gjennom de relevante webtjenestene. Kandidater hvis utdanningsinformasjon ikke trekkes automatisk tilbake, må manuelt laste opp sine godkjente utdanningsdokumenter og karakterutskrifter (undergraduate, associate degree) til søknadssystemet fra knappen "Personal-Education Department-Add Educational Information". Kandidater som søker om titler som skal rekrutteres med KPSS P94-poengsum vil manuelt laste opp en sertifisert kopi av dokumentet for videregående opplæring fra knappen "Personlig utdanningsavdeling-Legg til utdanningsinformasjon".

4- Ekvivalensbeviset godkjent av Rådet for høyere utdanning for vitnemål hentet fra utlandet må lastes opp til delen "Personlig erfaring" i søknadssystemet.

5- Kandidater må søke om kun én tittel. Dersom det søkes om mer enn én tittel, vil den første søknaden være gyldig.

6- Opplæringsvideoer om å registrere og søke på ikbasvuru.sdu.edu.tr-systemet youtube.com/watch?v=zBSszCcjVLg og youtubeDen kan sees på .com/watch?v=hf70Qp2W3RA.

7- Når informasjonen som kandidatene ber om i det elektroniske søknadssystemet er fylt ut fullstendig og fullstendig, vil søknadssporingsnummeret opprettes av systemet etter å ha klikket på "Søk"-knappen. Med dette søknadssporingsnummeret opprettet, er det mulig å oppdatere søknadene i løpet av søknadsperioden og alt ansvar tilhører kandidatene (opplasting av feil/ufullstendige dokumenter, søknad med ulike graderinger, søknad om falske annonser osv.) prosessen vil bli startet . Selv om de er oppnevnt, vil avtalene deres bli kansellert. Dersom det er betalt et gebyr til dem av vår institusjon, vil dette gebyret bli kompensert sammen med de lovlige renter.

Günceleme: 17/03/2023 11:24

Lignende annonser