TCDD 2023 Barnehageavgifter

TCDD års halvmåneavgifter
TCDD 2023 Barnehageavgifter

Republikken Tyrkias statlige jernbaner kunngjorde barnehageavgiftene for 2023. I seksjonen med tittelen Barnehage- og sykehjemsavgifter i "Kommunikéet om offentlige sosiale fasiliteter" publisert i Offisiell Gazette datert 06. januar 2023 og nummerert 32065 til Finansdepartementet, i tilfelle minstemånedslønnen fastsatt av kommunikéet ikke er tilstrekkelig , har institusjoner og organisasjoner fullmakt til å fastsette prisen over den fastsatte lønnen. I den 18. artikkelen i seksjonen med tittelen Felles problemer, "Mulighetene for å leie anleggene helt eller delvis undersøkes og søknaden tillegges vekt i denne retningen. Ved behov kan måltider, te og andre tjenester tilbys ved å kjøpe tjenester. og i artikkel 20 er det fastsatt at «alle slags utgifter til barnehager og barnehager skal dekkes av egen inntekt».

Den gjeldende lønnen er "økningene i lønnen til personellet som skal jobbe i barnehagene ut året og i barnehagens generelle utgifter (forsyningsavgift, rengjøringsmateriell, generelle vedlikeholds- og reparasjonsutgifter, strøm, varme, vann o.l.) i 12 måneder, de ansattes minstelønn ved kjøp av tjenester i juli." Tar man hensyn til sannsynlige økninger i antall barn som mottar tjenester i barnehager i sommerferieperioden (juni-juli-august)".
Tatt i betraktning driftsinntekter-utgiftsstatusen til barnehager og barnehager og i tråd med bestemmelsene i "Kommunikéet om offentlige sosiale fasiliteter", gjeldende fra 01. mars 2023,

a) Den gjelder for barn til våre bedrifter og andre offentlige institusjoner og organisasjoners personell, pensjonister og deres ektefeller og etterkommere (barnebarn, oldebarn), ektefeller, foreldre og barn til martyrer, veteraner, krigs- og pliktfunksjonshemmede og deres ektefeller, mødre, fedre og barn, Månedlig omsorgsavgift for hvert barn er 3.750,00 TL (inkludert mva),

b) 50 TL (inkludert merverdiavgift), som er 5.625,00% mer enn taksten som er fastsatt for personalet i vårt foretak, til barna til de som er ekskludert fra ledd (a).

c) I tilfelle at den samme personen har mer enn ett barn på dagskolen, vil en rabatt på% 20 for mer enn ett barn bli brukt.

d) Det kreves inn en månedsavgift forskuddsvis for den studenten som sluttregistrerer seg til Barnehage og barnehage. Dersom eleven slutter i barnehagen i løpet av måneden, refunderes ikke gebyret.

e) Dersom det er behov for vedlikehold, reparasjon og modifikasjon i Barnehage- og barnehagene, vil det bli fremsatt stengingsforespørsel fra Barnehagedirektoratet for vedlikehold og reparasjon.

Det fremgår at det bør være noen bidrag fra budsjettet av institusjonene for driftskostnader på disse sosiale fasiliteter i kommuniké, Planteskoler og driftskostnader på barnehager, tas alle forholdsregler for å bli møtt av inntekt og vil ikke forårsake noen avbrudd i denne forbindelse.

Med tanke på betalingsbalansen til barnehagene og barnehagene, vil spørsmålene om utleie av dem innenfor rammen av artikkel 18 i kommunikéet også bli evaluert.

I tillegg vil søknadsprinsippene som er spesifisert i kommunikasjonsnavnet, følges nøye. Prioritet i bruk av fasiliteter; Vår virksomhet vil bli gitt til ansatte og pensjonister, deres ektefeller og deres barn.

Günceleme: 01/03/2023 14:24

Lignende annonser