TUBITAK Støtte til 95 prosjekter av SUBU-studenter

TUBITAK Støtte til prosjektet til SUBU-studenter
TUBITAK Støtte til 95 prosjekter av SUBU-studenter

Resultatene av TÜBİTAK 2209-A og 2209-B studentprosjektprogrammer er kunngjort. Med totalt 95 prosjekter akseptert av studentene, var SUBÜ blant de 10 beste universitetene i Tyrkia med flest aksepterte prosjekter.

Totalt 95 prosjekter utarbeidet av Sakarya University of Applied Sciences (SUBÜ)-studenter ble akseptert innenfor rammen av TÜBİTAKs '2209-A University Students Research Projects Support Program' og '2209-B University Students' Industry-Oriented Research Projects Support Program' . SUBU var blant de 10 beste universitetene med de mest aksepterte prosjektene i Tyrkia. Undergraduate og assosierte gradsprogrammer i prosjektprogrammene som vakte stor interesse fra Akyazı Health Services Vocational School, Arifiye Vocational School, Ferizli Vocational School, Pamukova Vocational School, Sakarya Vocational School, Sapanca Vocational School, Fakultet for anvendte vitenskaper, Fakultet for idrettsvitenskap, Fakultet for reiseliv, Det teknologiske fakultet, Det helsevitenskapelige fakultet og Det landbruksvitenskapelige fakultet 88 prosjekter fra lavere nivå fikk støtte som 2209-A og 7 prosjekter fra lavere nivå som 2209-B. Med disse prosjektene er det sikte på å styrke prosjekt- og innovasjonsutviklingsaspektene til studenter som skal få en FoU-kultur etter endt utdanning.

Avgir uttalelser om resultatene, SUBU-rektor prof. Dr. Mehmet Sarabıyık sa: "Det er ekstremt verdifullt for oss at studentene våre vokser opp med en prosjektkultur og lærer ved å gjøre. Å få denne erfaringen før eksamen vil i stor grad bidra til deres karrierereise. Jeg gratulerer studentene våre som har rett til å dra nytte av prosjekttjenesten som tilbys av TÜBİTAK til studenter og våre akademikere som støtter dem med deres rådgivning."

Günceleme: 21/03/2023 13:48

Lignende annonser