TÜRASAŞ CNC-operatør vil få arbeidere! TÜRASAŞ Stillingsannonse publisert

TURASAS
TÜRASAŞ

Faste arbeidstakere vil bli rekruttert gjennom det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR) for å bli ansatt med en tidsubestemt arbeidskontrakt underlagt arbeidsloven nr.

For detaljer om annonse KLIKK HER

GENERELLE BETINGELSER

1. Forbrytelser mot statens sikkerhet, selv om de er benådet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og denne ordens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, utpressing, bestikkelser, tyveri, bedrageri, forfalskning, tillitsbrudd, uredelig konkurs Ikke å bli dømt for rigging av anbudet, rigging av ytelsen, hvitvasking av eiendomsverdier som stammer fra forbrytelsen eller smugling,

2. Søknader fra de som blir sagt opp fra jobben eller yrket og de som er fratatt offentlige rettigheter i samsvar med den relevante disiplinærlovgivningen til offentlige institusjoner og organisasjoner vil ikke bli akseptert,

3. ikke har mottatt pensjons-, alders- eller uførepensjon fra noen trygdeinstitusjon,

4. Å være over 18 år og ikke over 30 år på kunngjøringsdatoen,

5. Ikke å være relatert til militærtjeneste (å ha utført, suspendert eller fritatt),

6. I de typer tjenester/yrker som kreves av vårt Sakarya regionale direktorat, som er tilknyttet vårt generaldirektorat, vil anskaffelser gjøres på provins-/distriktsnivå. I søknader vil det tas hensyn til adressene til personene som er registrert i det adressebaserte folkeregistersystemet,

7. For å ha det angitte utdanningsnivået den dagen kunngjøringen ble offentliggjort,

8. Kandidater som ikke har de kvalifikasjoner som kreves for ansettelse som følge av utplasseringen og de som har kommet med falske, villedende eller falske utsagn og satt inn i sine preferanser vil ikke bli oppnevnt. Selv om det er gjort, vil oppdragsprosessen bli kansellert. Kandidater som ikke leverer de nødvendige dokumentene i rett tid, selv om de oppfyller kvalifikasjonene og betingelsene for stillingene de er plassert i, vil ikke bli oppnevnt,

9. Prøvetiden for arbeidstakerne som skal rekrutteres er 4 måneder, og arbeidskontrakten til de som ikke lykkes innenfor prøveperioden vil bli avsluttet uten kompensasjon, uten å vente på varselperioden,

10. Kandidater anses å ha akseptert å jobbe natt, arbeid i skift, ikke ha en allergisk sykdom som hindrer dem i å utføre sine plikter, og å utføre andre arbeider som administrasjonen vil gi i henhold til deres tittel,

11. Det kreves å bekrefte at det ikke er noen fysiske, psykiske og åndelige helseproblemer som vil hindre ham i å utføre plikten sin kontinuerlig, og at han kan jobbe i jobbene som er definert i Tungt og farlig arbeid.

SØKNADSMETODE, STED OG DATO, DOKUMENT INNGIVELSE

1. Kandidater vil sende inn søknadene sine online via nettstedet til det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR) mellom 13 og 03.

2. Hver kandidat vil kunne søke på kun én arbeidsplass og profesjon fra listen publisert på İŞKUR-nettstedet.

3. Arbeiderne som skal rekrutteres i de påkrevde tjenestetypene vil bli bestemt av KPSS-poengsum og muntlig eksamen, forutsatt at de er akademikere.

4. Kandidater vil kunne søke på kun ett av de annonserte arbeidsstyrkekravene. Fra og med søknadsfristen spesifisert i de annonserte arbeidsstyrkekravene, må kandidater oppgradere fra den angitte skoleavdelingen.

5. Muntlig eksamen vil bli avholdt ved Sakarya Regional Directorate.

6. Arbeiderne som skal jobbe i det regionale direktoratet som er tilknyttet generaldirektoratet for TÜRASAŞ, vil være underlagt arbeidsloven nr. 4857. Prøvetiden for arbeidstakerne som skal ansettes er 4 måneder.

7. Kunngjøringer vil bli annonsert på turasas.gov.tr ​​og ingen skriftlig melding vil bli gitt til kandidatene.

8. Det vil bli foretatt arkivsøk på de som har rett til å bli oppnevnt, i henhold til «Sikkerhetsetterforsknings- og arkivforskningsloven» nummer 7315.

9. Dokumentene som etterspørres fra kandidatene som har rett til å bli utnevnt, leveringsstedet for dokumentene og andre spørsmål knyttet til datoene vil bli annonsert på turasas.gov.tr/.

Günceleme: 14/03/2023 10:14

Lignende annonser