Utdanningsdepartementet skal rekruttere 5 tusen innleid personell for ulike staber

Kunnskapsdepartementet
Kunnskapsdepartementet

Utdanningsdepartementet vil ansette 5 tusen innleid personell i de sentrale og provinsielle enhetene. 5 tusen innleide personellstillinger ble opprettet for departementet for nasjonal utdanning av presidentskapet.

Departementet, innenfor rammen av artikkel 657/B i tjenestemannsloven nr. 4, 250 kontoransatte, 4 advokater, tilordnet sentralorganisasjonen; Det vil sysselsette totalt 4 tusen innleid personell, inkludert 100 tusen kontorpersonell, 125 ingeniører, 500 kostholdseksperter, 21 sykepleiere, 5 advokater, som skal tildeles provinsorganisasjonen.

Minister for nasjonal utdanning, Mahmut Özer, sa at kalenderen og søknadsbetingelsene for rekruttering av personell vil bli kunngjort i løpet av de kommende dagene: "Vi vil prioritere provinsene som er berørt av jordskjelvkatastrofen i de kontraktsfestede personellstillingene til 80 tusen 4 mennesker, som ble opprettet for 746 provinser bortsett fra vår sentrale organisasjon. Jeg ønsker lykke til til våre nye medlemmer som vil bli med i familien vår og vårt nasjonale utdanningsfellesskap.» sa.

Günceleme: 16/03/2023 11:03

Lignende annonser