Yılmaz Morgül gråt på direktesending

Yilmaz Morgul gråt live
Yılmaz Morgül gråt på direktesending

Fatma Morgül, moren til Yılmaz Morgül, som hadde vært på intensiven i lang tid, gikk bort på nyttårsaften. Yılmaz Morgül klarte ikke å holde tårene tilbake mens han beskrev øyeblikket han mottok nyheten om sin død i direktesendingen han deltok på.

Mesterkunstneren Yılmaz Morgül, som hadde det vanskelig med morens død, var gjest i 8nd Page-programmet som ble sendt på TV2-skjermer. Når hun snakket om den vanskelige prosessen hun gikk gjennom, klarte ikke Morgül å kontrollere tårene hennes mens hun snakket.

Når han snakket om dødens smerte, sa kunstneren: «Jeg er på en morløse kvinnedag. Jeg gråt i 24 timer fordi jeg ikke hadde moren min i Berat Kandili. Jeg mistet faren min, jeg mistet søsteren min i en ulykke da jeg var 40 år gammel.»

«Så mistet jeg min 19 år gamle nevø. Jeg var veldig trist, jeg led, men jeg opplevde ikke smerte som min mors smerte. Jeg får hjelp av en psykolog. Jeg ble behandlet på sykehuset i 28 dager. Det er veldig smertefullt ... jeg var følsom overfor moren.

«Jeg tok med moren min, som var pakket inn i et likklede, inn i graven, og siden den dagen jeg forlot henne der, er jeg ikke den gamle Yilmaz. Jeg prøver å være sterk, men jeg tror jeg er gal."

«Noen ganger kommer det latter og noen ganger gråteanfall. Jeg sier til meg selv, hvordan kan du forlate moren din der og sove hjemme? Gud velsigne alles foreldre. Jeg er en person som har tatt halalen til familien min.»

Hvem er Yilmaz Morgul?

İbrahim Yılmaz Morgül (født 14. januar 1964, Beykoz) er en tyrkisk sanger, opprinnelig fra Çayeli. Faren hans er İbrahim Morgül og moren hans er Fatma Morgül. Yılmaz Morgül, som tok musikktimer fra Feriha Tunceli og Sözer Yasmut og begynte å opptre i Adana i 1988, ga ut sitt første album, "Elveda Istanbul", i 1995. "Farvel Istanbul", "Jente hvem er du?" og "Bahçevan", også sunget av Zeki Müren.

Morgül ble diagnostisert med hudkreft i 1996. Han fikk tilbake helsen etter å ha blitt behandlet i Amerika i 7 år. Han fikk spesiell tillatelse til å barbere skjegget på grunn av sykdommen i konkurranseprogrammet Survivor, som han deltok i 2016.

Den virkelige alderen til Yılmaz Morgül, som sa at han ble født i 1982 i TV-programmene han deltok i, har vært på agendaen lenge. Hans kollega, den tyrkiske klassiske musikkartisten Onur Akay, delte bilder tatt for 20 år siden på sosiale medier, og satte en stopper for kontroversen, og det viste seg at Morgül ble født i 1964.

Han deltok i Celebrities-teamet i Survivor-konkurransen publisert i 2016. Han ble også jury i konkurransen kalt Rising Star Turkey, som ble publisert samme år.

Yılmaz Morgül var navnet som presenterte Bride's in the Kitchen-konkurransen, som ble sendt på Kanal d-skjermer 6. desember 2021, i en uke. Den ble presentert av Yılmaz Morgül mellom 6. desember og 10. desember.

Günceleme: 09/03/2023 10:41

Lignende annonser