Anbud på kjøp av Kocaeli sporveiskjøretøy Bozankaya Inc. Vant

Anbud på kjøp av Kocaeli sporveiskjøretøy Bozankaya A Ş vunnet
Anbud på kjøp av Kocaeli sporveiskjøretøy Bozankaya Inc. Vant

Anbudet på 10 trikkekjøretøyer, tilbudt av Kocaeli Metropolitan Municipality, med et bud på 697 millioner TL. Bozankaya Inc. Vant. I dag (torsdag 27. april) ble det signert en kontrakt mellom Metropolitan og selskapet. Entreprenørselskapet skal levere de nye trikkevognene til hovedstadskommunen innen 540 dager.

PRODUKSERT MED DEN SISTE TEKNOLOGI

Trikker produsert med innenlandsk teknologi som vil gi komfort for innbyggerne i transport, Bozankaya's produksjonssenter i Ankara Sincan 1st Organized Industrial Zone. De moderne trikkene, som vil være cirka 33 meter lange, har en passasjerkapasitet på 298 personer. Mens antall sittende passasjerer blir 66, vil antallet stående passasjerer være 232. Strukturen til kjøretøyene designet i samsvar med den nyeste teknologiske utviklingen vil bli produsert på en måte som minimerer vedlikeholds- og reparasjonskostnader.

DET VIL VÆRE PASSENDE FOR KOCAELİS HISTORIE

Trikkeflåten, som er spesialprodusert for Kocaeli og består av totalt 10 kjøretøyer, vil bli utformet med tanke på byens historiske tekstur og byens generelle utseende. Alle deler av kjøretøyet vil være i en modulær struktur som enkelt kan endres på et minimum av tid. Trikker skal produseres i henhold til nasjonale og internasjonale standarder når det gjelder utslipp og støynivå.

SERVICE LEVERES MED 16 STOPPER

På den annen side nådde Akçaray trikkelinje en dobbel linje på 10 tusen 212 meter med Kuruçeşme-etappen. Sammen med det 3 kilometer lange enlinjede lagerområdet nådde enlinjelengden på trikken 23,4 kilometer. Med Kuruçeşme stasjon økte antallet stopp til 16.

Günceleme: 27/04/2023 16:00

Lignende annonser