Se Fatih Karagümrük Fenerbahce kamp live Se FKGK Fb live link

Selcuk Sports Se Fatih Karagumruk Fenerbahce kamp live Se FKGK Fb live stream Bein Sport link

Fatih Karagümrük møter Fenerbahçe i den siste kampen i den 28. uken av Spor Toto Super League. Fenerbahçe må vinne denne kampen etter å ha tapt mot Beşiktaş. Fans som ønsker å se Karagümrük Fenerbahçe-kampen live, leter etter hvordan de kan se FKGK Fb-kampen live gratis. Selçuk Sport Se Karagümrük Fenerbahce-kampen live Passordløs Bein Sports 1 Se direkte på Justin TV Donmadan Taraftarium24 Netspor FKGK Fb ulovlig lenke. Når vil Karagümrük Fenerbahce-kampen bli sendt direkte?

Se Selcuk Sports Karagümrük Fenerbahce-kampen live

Fenerbahce vil være gjest hos Fatih Karagümrük i uken når lederen Galatasaray er MR. Andrea Pirlos lag er ubeseiret på 11 seriekamper. Med Jorge Jesus klarte ikke Fenerbahce lenger å håndtere poengtapet. Når er Fatih Karagümrük-Fenerbahçe kamp, ​​hva er klokken, på hvilken kanal? Svarene på spørsmålene, mulig 11-er og 90 minutter før detaljene er i våre nyheter.

Selcuk Spor TV Karagumruk Fenerbahce se kampen

Fenerbahçe vil være gjest hos Fatih Karagümrük i den 28. uken av Superligaen. i derby KadıköyEtter å ha tapt for Beşiktaş 4-2 i . Jorge Jesus sitt lag har ikke råd til å tape poeng. Fatih Karagümrük, under ledelse av Andrea Pirlo, har ikke tapt i ligaen på 11 kamper. De rødsvarte har som mål å sende sin sterke motstander hjem tomhendt og fortsette reisen.

supporterium24 Karagumruk Fenerbahce se live match

Mert Hakan Yandaş i Yellow-Navy Blues er suspendert i kveld på grunn av et gult kort han så i Beşiktaş-derbyet forrige uke. I tillegg til Lincoln som ble operert, vil ikke Luan Peres og Michy Batshuayi, som fortsetter sin individuelle trening, og Jayden Oosterwolde og Joshua King, som fortsatt er skadet, kunne spille i Black Customs-kampen.

En av de største bekymringene er at mange navn kommer til sekstenmeteren før Karagümrük-kampen i Fenerbahçe. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Miha Zajc, Willian Arao, Enner Valencia og Osayi-Samuel blir suspendert dersom de får gult kort i kveld. I et slikt tilfelle, med Ankaragücü KadıköyDe kan ikke delta i neste kamp de skal spille i.

Justin tv Karagumruk Fenerbahce Se kampen live link

Fenerbahce var et av lagene som brukte settspill mest effektivt i første halvdel av sesongen. De siste ukene har han ikke sett så bra ut. Imidlertid kan dødballer spille en viktig rolle i dette spillet. Karagümrük scoret 52 av de 16 målene som ble scoret på denne måten. I Fenerbahçe er dette tallet 9. På den annen side er lokallaget for flaue til å forsvare dødballene. Pirlo-elevene så 47 av 15 mål scoret etter dødballer i nettet. Fenerbahce slapp kun inn 9 mål på denne måten.

Den italienske fotballspilleren Davide Biraschi får rødt kort i Fatih Karagümrük. Biraschi ble kastet ut av kampen med rødt kort etter å ha fått to gule kort i de siste minuttene av bortekampen mot Istanbulspor forrige uke. Den 28 år gamle fotballspilleren skal ikke være med laget sitt i Fenerbahce-kampen.

Karagümrük Fenerbahce Når blir kampen direktesendt?

Kampen, som spilles på Atatürk Olympiastadion i kveld og starter klokken 20.30, sendes direkte på beIN Sports 1. Livescore-oppfølgingen av de 90 minuttene, som vil bli regissert av Abdulkadir Bitigen, vil være i våre nyheter.

Fatih Karagümrük Fenerbahce sannsynlig 11s:

Fatih Karagümrük: Batuhan, Salih, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Bertolacci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne

Fenerbahce: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Emre Mor, Arda (Rossi), Serdar Dursun, Valencia

Karagümrük 1-2 Fenerbahce direkte kommentar fra kampen

2′ Emre Mor kjente målet fra utenfor XNUMX-meteren. Skuddet gikk på keeper Batuhan.

4′ Arao sparket ballen i nettet, men dommeren annullerte målet på grunn av en felling.

12′ Enner Valencia klarte ikke passere Batuhan i posisjonen vendt mot keeper. Etter endt posisjon ble offsideflagget heist.

24′ Fatih Karagümrük tok ledelsen 1-0 med Ozdoevs scoring. Ozdoev avsluttet stillingen etter at Altay spratt av skuddet utenfor XNUMX-meteren. Magomed Ozdoev luftet nettene i Fatih Karagümrüks første ballmøte i Fenerbahçes straffefelt.

42′ Ferdi Kadıoğlu fikk gult kort og ble suspendert i Ankaragücü-kampen.

44′ Fabio Borini tok et skudd fra utenfor XNUMX-meteren etter å ha klarert seg, men ballen gikk tilbake på en annen måte.

50′ Altay Bayındır lot ikke Colley score i motstående posisjon.

51′ Miha Zajc slo sitt comeback fra langt hold og scoret et fantastisk mål.

56′ Borini bommet på målet i diagonalt vendt posisjon.

57′ Arda og Rossi kom inn i kampen i stedet for İrfan Can og Emre.

63′ Fenerbahce-spillere ventet på straffe. Etter VAR-gjennomgangen ble det besluttet å fortsette.

71′ Arda Güler slo veldig hardt, Joao Pedro sendte ballen tilbake fra keeper auta