Tyrkias første innenlandske og nasjonale elektriske hovedlinjelokomotiv E5000 går ned til skinner

Tyrkias første innenlandske og nasjonale elektriske hovedlinjelokomotiv går ned til E-skinner
Tyrkias første innenlandske og nasjonale elektriske hovedlinjelokomotiv E5000 går ned til skinner

Tyrkias første innenlandske og nasjonale elektriske hovedlinjelokomotiv E5000 er på skinnene i dag. I følge uttalelsen fra departementet for industri og teknologi, vil den elektriske E5000 for første gang ta grep etter kommando av president Recep Tayyip Erdoğan ved masseåpningsseremonien i Eskişehir. En direkteforbindelse vil bli opprettet til TÜRASAŞ-fabrikken (Turkish Rail System Vehicles) klokken 5000:17 i dag for E00, som vil frigjøre Tyrkia fra utenlandsk avhengighet i ett område.

TÜBİTAK RUTE og TÜRASAŞ utviklet

E5000, som ble designet av TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute (RUTE), analyse og delsystemproduksjon ble fullført, ble utviklet i samsvar med behovene til Republikken Tyrkia State Railways (TCDD).

Lokomotivet til de første og største

E5000 ble produsert med nasjonale og nasjonale ressurser som et moderne elektrisk hovedlinjelokomotiv. Det elektriske hovedlokomotivet E5000 har mange "de fleste" og "første" både for sin klasse og for Tyrkias jernbanesystemeventyr. E5000 har den første innenlandsdesignede kjøretøykroppen, den første boggien, det første togkontroll- og styringssystemet for hovedbanelokomotiver. I tillegg har E5000 den høyeste kraften innenlandsdesignet elektrisk motor for jernbanekjøretøyapplikasjoner. Traksjonsomformeren med høyest effekt, trekkrafttransformatoren og hjelpekraftenheten som er designet lokalt for applikasjoner med jernbanekjøretøy er blant egenskapene til E5000.

Kan frakte last og passasjerer

E5 på 5000 megawatt (MW) vekker oppmerksomhet med sitt sertifikat for teknisk interoperabilitet i EU (TSI). E5000, som kan transportere gods og passasjerer, skiller seg fra sine jevnaldrende som en ny generasjon elektrisk hovedlinjelokomotiv med en hastighet på 140 km/t.

Åpne døren for eksport

Med E5000 åpner også den innenlandske utviklingen av kritiske delkomponenter som togkontroll og styringssystem, trekkraftsystem, trekkrafttransformator, trekkraftmotor, trekkraftomformer, trekkontrollenhet og hjelpekraftenhet i hovedlinjelokomotiver døren for eksport. Alle hovedkomponentene utviklet for E5000 er viktige ved at de har kritisk teknologi som kan eksporteres som separate produkter. Disse produktene, TCDD Transportation Inc. Den vil også bli brukt i de eksisterende lokomotivene innenfor rammen av både reservedeler og modernisering.

500 lokomotiver skal produseres

Takket være E5000, implementert i samarbeid med TÜBİTAK RUTE og TÜRASAŞ, vil Tyrkia kunne produsere 10 lokomotiver det trenger om 500 år. På denne måten vil det bidra til å lukke driftsbalanseunderskuddet på minst 2 milliarder euro. I tillegg, med lokomotivet designet av tyrkiske ingeniører, vil vedlikeholds- og reparasjonstidene til kritiske systemer bli mye kortere. Vedlikeholds- og reparasjonskostnader vil reduseres mye mindre med det opprettede økosystemet. På denne måten vil minst 2 milliarder euro til bli igjen i landet vårt.

Günceleme: 18/04/2023 12:51

Lignende annonser