Selçuk Sports Beşiktaş Galatasaray kamp live se Justin TV Passord Gratis Bein Sport Fantarium24 Bjk Gs live se link

Selcuk Sports Besiktas Galatasaray se direkte Justin TV Passord Gratis Bein Sport Fans Bjk Gs live se link ()

Leder Galatsaray møter Beşiktaş borte i den 32. uken av Spor Toto Super League. De resterende ukene vil være gode for laget som vant kampen, som blir et skjebnesvangert derby for Beşiktaş og Galatasaray. Fans som ønsker å se Beşiktaş-Galatasaray-kampen live, leter etter hvordan de kan se BJK Gs-kampen live gratis. Selçuk Sport Se Beşiktaş Galatasaray kamp live Se kampen Bein Sports 1 Justin TV Frozen Se kampen direkte på Taraftarium24 Selçuk Sports Beşiktaş Galatasaray Se kampen Live på Fantasy24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Bein Sports Bjk Gs se direkte selcukspor tv se kampen Besiktas live Besiktas ulovlig Justin tv Beşiktaş Gs fansium24 twitter login Se Bjk Gs gratis Se spillestedet tv jestbroadcast Besiktas Galatasaray-kamp Se Netspor Bjk Gs direkte lekkasjelink. Når vil Beşiktaş Galatasaray-kampen bli sendt direkte?

Selcuk Sports Besiktas Galatasaray se direkte

Den 32. uken av Spor Toto Super League gikk med forbløffende derbyspenning. Beşiktaş ønsker lederen av mesterskapet, det gule og røde laget, velkommen på hjemmebane. Beşiktaşs stjerner Dele Alli, Rachid Ghezzal og Tayyip Talha Sanuç får ikke spille i kampen der Ali Şansalan skal blåse i fløyta. Leder Galatasaray mangler ikke. I uken Fenerbahçe vant, må Galatasaray vinne kampen for å opprettholde poengforskjellen. Beşiktaş vil se etter en seier for å holde seg i toppløpet. Noen minutter før kamp lurer vi på sendetiden, kanalen og kampens mulige 11. Når er kampen mellom Beşiktaş og Galatasaray, på hvilken kanal?

Selcuk Spor TV Besiktas Galatasaray se kampen

Spenningen fortsetter i Spor Toto Super League. I den 32. ukens kampen møter Beşiktaş og Galatasaray hverandre. Alle detaljer om kampen er nysgjerrige. Så når vil Beşiktaş – Galatasaray-kampen bli sendt direkte, når og på hvilken kanal?
Okan Buruk, treneren for det gul-røde laget, skal til Beşiktaş-derbyet uten problemer. Mens alle de skadde spillerne i det gul-røde laget kom seg, var det ingen suspendert spiller, og det manglet ikke noe navn med Gomis' benådning. Okan Buruk vil kunne dra nytte av hele troppen mot Beşiktaş.

supporterium24 Besiktas Galatasaray se live match

GUL-RØDT LAG I FORM

Galatasaray, som spilte 31-3 med Fatih Karagümrük i den 3. uken av Superligaen, fortsatte poengforskjellen etter at Fenerbahçe også spilte uavgjort mot Istanbulspor på hjemmebane. I de siste 19 Super League-kampene; Med 17 seire, 1 uavgjort og 1 tap, går Galatasaray til Beşiktaş-derby med moral.

Justin tv Besiktas Galatasaray Se kampen live link

Et av Kartals viktigste våpen mot Galatasaray vil være den engelske fotballspilleren Nathan Redmond, som har bidratt direkte til 12 av Beşiktaşs siste 7 mål i Superligaen. Redmond scoret 22 mål og gjorde 5 assist på 5 ligakamper i en svart og hvit trøye. Den 1306 år gamle fotballspilleren, som ble værende på banen i totalt 29 minutter, fikk 5 gule kort. Stjernen skiller seg ut med sin prestasjon, spesielt etter å ha spilt i Fenerbahçe-derbyet, og vil spille en viktig rolle i den offensive linjen i fraværet av Rachid Ghezzal.

Besiktas Galatasaray Når blir kampen direktesendt?

Den spilles på Vodafone Park i kveld og starter klokken 19.00. rayhaber Beşiktaş-Galatasaray-kampen vil bli sendt direkte på beIN Sports 1. Liveresultatoppfølgingen av de 90 minuttene, som vil bli regissert av Ali Şansalan, vil være i nyhetene våre.

Besiktas-Galatasaray kamp mulig 11

Beşiktaş: Mert, Rosier, Sais, Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Amir, Gedson, Cenk, Aboubakar

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdulkerim, Adekugbe (Dubois), Torreira, Oliveira, Rashica (Peace), Mertens, Kerem, Icardi

Besiktas 2-1 direkte kommentar fra kampen

69′ Abdülkerim ville slå hodet, men Colley svarte. Offsideflagget er i lufta etter posisjonen.

68′ Beşiktaşs Romain Saiss fikk gult kort etter intervensjonen mot Kerem.

67′ Zaniolo, som møtte ballen på midtbanen, ble liggende på bakken med inngripen fra Salih Uçan. Feil ved avgjørelse.

66′ Aboubakar, som hang bak forsvaret i Beşiktaş, møtte keeper, men offsideflagget var i lufta.

65′ Abdulkerim ville se Rashica, som beveget seg bak forsvaret. Ballen gikk rett frem.

63′ Gedson Fernandes avanserte på midtbanen og ga den til Cenk på venstre side. Rosier var offside midt på Cenks bakre stolpe.

62′ Midtsjö erstattet Oliveira og Zaniolo erstattet Mertens i Galatasaray.

60′ Amir Hadziahmetovic scoret sitt første mål mot Galatasaray i Super League-karrieren med Beşiktaş-trøye.

59′ Amir Hadziahmetovic, som fanget ballen på Sergio Oliveiras feil, sendte ballen i nettet i vendt posisjon.

58′ MÅL | Amir Hadziahmetovic scorer målet som førte Beşiktaş foran.

45′ Første omgang av kampen er over.

45 Minst 6 minutter igjen til slutten av første omgang.

43′ Rosier, som møtte ballen på høyrekanten, gikk til Cenk på sidestolpen.

42′ Gedson Fernandes holder seg på bakken på midtbanen denne gangen med inngripen fra Rashica. Beşiktaş-spillere venter på kort.

41′ Salih Uçan sender en lang pasning til Vincent Aboubakar inne i XNUMX-meteren. Torreira hodestøter keeper Muslera.

40′ Romain Saiss, som bidro med kun 1 mål før denne kampen, assisterte også i Galatasaray-derbyet som ble spilt i første halvdel av sesongen.

På 39 forblir Gedson Fernandes på bakken, denne gangen mens Torreira griper inn. Mangel på beslutning.

38′ Kampen ble avbrutt en stund på grunn av skaden til Salih Uçan på midtbanen.

37′ Romain Saiss scoret sitt første offisielle mål mot Galatasaray for Beşiktaş.

36 Saiss, som er fri på Arthur Masuakus hjørnespark, sender ballen i nettmaskene med et jevnt slag.

MÅL 35′ | Saiss registrerer antall trekninger for Beşiktaş.

30′ Beşiktaş nærmet seg målet! Etter at Redmond traff hodet fra høyre, bommet Cenk Tosuns heading så vidt.

MÅL 20′ | Icardi reddet målet som førte til Galatasaray i derbyet.

11 Galatasaray kom effektivt. Midt på Rashica, som kom inn i sekstenmeteren fra høyre diagonalt, grep forsvaret inn før Icardi.

10′ Kerem, som finner ballen på venstre ving, går ned til streken og går til midten. Rosier blokkerte ballen.

9′ Salih Uçan, som reddet ballen fra Oliveira på venstrekanten, ville se Rosier på høyrekanten, men Mertens grep inn.

7′ Beşiktaş kommer ut fra høyrekanten. Torreira blokkerte midtbanen som Redmond ønsket å lage på bakre stolpe og møtte ballen i høyre hjørne.

6′ Rosier fant ballen på høyrekanten og forsøkte å angripe, men klarte ikke å holde ballen på banen. Tac, Galatasaray.

5′ Adekugbe ville angripe fra venstrekanten, men Rosier stakk kroppen inn og slo ballen fra utsiden.

4′ Fernando Muslera forsøkte å sende en lang pasning til Mauro Icardi. Colley header ballen i innkastet.

3′ Masuaku, som ville sette ham i spill på venstrekanten med Salihs pasning, slapp Rashica, som prøvde å kontrollere ballen. Mangel på beslutning.

2′ Vincent Aboubakar, som kom i luftballkamp med Nelson i starten av kampen, ble skadet, men får fortsette kampen.

1′ Første fløyte.

Selcuk Sports Se Beşiktaş Galatasaray-kamp direkte Fantarium24 Justin Tv Jest kringkaste Kralbozguncu Bein Sports Bjk Gs-kamp uten kode Se selcukspor tv direkte Se Beşiktaş Gs-kamp Se direkte Besiktas-kamp uten passord Justin tv Beşiktaş Gs fanium24 twitter login Se gratis Bjksta Gs-sending Galatasaray kamp se Bjk Gs Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Bjk Gs gratis se direkte jestyayim Se Beşiktaş Galatasaray uten å fryse Se kampen Netspor Bjk Gs se kampen Beşiktaş Galatasaray bein sport hd Justin tv Cbs Sport se Selçukspor tv live

supporterium24 Besiktas Galatasaray Se live kamp, ​​se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamp Se Fantarium24 Beşiktaş Galatasaray Live Match, Se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamper