Fantarium24 Fenerbahce Ankaragücü se kampen live Selcuk Sports Fb Ankara live se link

Fantarium Fenerbahce Ankaragucu se live stream Selcuk Sports Sifresiz Fb Ankara live se link

Fenerbahce skal møte Baskent-laget MKE Ankaragücü i den 29. uken av Spor Toto Super League. Selv om Galatasaray vant kampen i går i Superligaen, må Fenerbahce vinne kampen, selv om det reduserer sjansen for mesterskapet. Fans som ønsker å se Fenerbahce Ankaragücü-kampen live, leter etter hvordan de kan se FB Ankara-kampen live gratis. Selçuk Sport Fenerbahce Ankaragücü se kampen direkte Bein Sports 1 Justin TV Se Fenerbahce-kampen uten å fryse Fantarium24 Mekan TV Netspor Fb Ankara live se ulovlig lenke. Når vil Fenerbahçe Ankaragücü-kampen sendes direkte?

Selcuk Sports Fenerbahce Ankaragucu ser kampen direkte

Fenerbahçe vil være vertskap for Ankaragücü i den 29. uken av Süper Lig. Laget til Jorge Jesus, som slo ned Karagümrük etter å ha tapt i Beşiktaş-derbyet, vil forfølge en rekke på hjemmebanen. I uken da lederen Galatasaray vant, tålte ikke den gule Lacivertliler tapet av poeng. Baskent-laget, hvis moral økte med Istanbulspor-seieren, spilte sin første kamp. KadıköyHan ønsker å fortsette. Når er Fenerbahçe-Ankaragücü kamp, ​​når, på hvilken kanal? Svar på spørsmål og detaljer før kamp er i våre nyheter.

Selcuk Spor TV Fenerbahce Ankaragucu se kampen

Ankaragücü, som var gjest hos Fenerbahçe under ledelse av Jorge Jesus, hvis 7-kamper ubeseirede serie tok slutt i Beşiktaş-derbyet og beseiret Fatih Karagümrük 2-1 i kampen han lå bak forrige uke, tapte 57 poeng på vei. Leder Galatasaray hadde ingen tålmodighet for uken de vant. Baskents lag, som gikk videre til semifinalen ved å slå Trabzonspor i cupen, slo Istanbulspor 3-2 på hjemmebane og fikk 28 poeng ved å komme seg ut av skuddlinjen. Tolunay Kafkas sitt lag vil fortsette sin debut ved å snuble sin tøffe motstander.

Fenerbahçe og MKE Ankaragücü vil møte hverandre på Ülker Stadium i den 29. uken av Spor Toto Super League. Dommer Atilla Karaoğlan skal blåse i kampen mellom de to lagene som starter klokken 20.30. Serkan Ok og Esat Sancaktar vil være Karaoğlans assistenter. Kampens 4. dommer blir Hüseyin Göçek, mens Erkan Engin vil sitte på VAR-setet i kampen. Bahattin Şimşek og Süleyman Özay vil følge Engin i AVAR.

supporterium24 Fenerbahce Ankaragucu se live match

Altay Bayındır ble fjernet fra kamptroppen

Jorge Jesus vil ikke kunne dra nytte av mange av spillerne hans mot Ankaragücü, som de siste ukene. Ferdi Kadıoğlu får ikke spille i kveld da han har gult kort i Karagümrük-kampen. Lincoln og Luan Peres er fortsatt skadet. Altay Bayındır, som led av korsryggsmerter, ble også fjernet fra kamptroppen. Selv om Batshuayi, Oosterwolde og King har begynt å jobbe, forventes ikke disse 3 spillerne å være i fare foran Ankaragücü.

Justin tv Fenerbahce Ankaragucu Se kampen live link

Å ha for mange navn i Fenerbahçes straffefelt gir Jorge Jesus hodepine hver uke. Ferdi så til slutt sitt fjerde kort og ble suspendert. Før kampen i kveld er det Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Osayi-Samuel, Miha Zajc, Willian Arao, Emre Mor og Enner Valencia. Hvis disse 4 spillerne får et kort, vil de ikke kunne delta i ligaen mot Başakşehir.

I Fenerbahce var det Batshuayis skade fremfor alt som forstyrret alle Jorge Jesu planer. Den portugisiske treneren, som stadig prøvde seg på offensiven i fravær av belgieren, klarte ikke å få den prestasjonen han ønsket. De gul-marineblå hadde også vanskelig for å ta stilling mot Karagümrük. Av denne grunn er det forventet at Isa vil gjøre en endring i ansiktet til Ankaragücü.

Fenerbahce Ankaragucu Når blir kampen direktesendt?

Fenerbahce-Ankaragücü-kampen, som starter klokken 20.30 i kveld og spilles på Ülker Stadium, vil bli sendt direkte på beIN Sports 1. Liveresultatoppfølgingen av de 90 minuttene, som vil bli regissert av Atilla Karaoğlan, vil være i nyhetene våre.

Fenerbahce-Ankaragücü kamp mulig 11

Se Fenerbahce Ankaragucu-kampen direkte

Fenerbahce: İrfan Can, Samuel, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Arda, Rossi, Valencia, Pedro

Ankaragucu: Gökhan, Malcuit, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Taylan, Diack, Emre, Zahid, Beridze, Sowe

Fenerbahce 1-1 Ankaragucu direkte kommentar fra kampen

85′ STRAFF | Fenerbahce vant en straffe. Ezgjan Alioski sendte ballen til XNUMX-meteren, mens İrfan prøvde å heve seg til ballen, men Matej Hanouseks inngripen forble på bakken. Dommer Atilla Karaoğlan viste straffemerket.

81′ MÅL | Ankaragücü tok ledelsen 1-0 med scoringen til Ali Sowe. I det raskt utviklende Ankaragücü-angrepet overlot Lamine Diack det til Ali Sowe, som hang bak forsvaret. İrfan tok hans spark ansikt til ansikt. Sowe, som fulgte ballen godt, lot ballen stå i det tomme målet og førte laget sitt 1-0 foran.

50′ Rossi slo diagonalt ballen droppet av Pedro. Ballen gikk til keeper Gökhan Akkan.

45+1′ İsmail Yüksek hos Fenerbahce får gult kort for å ha felt Taylan Antalyalı.

45′ Samet tok hjørnesparket brukt av Arda Güler fra venstrekanten. Ballen kom tilbake fra tverrliggeren.

44′ Arda Güler fjerner 3 spillere fra spillet samtidig og bringer dem ansikt til ansikt. Målvakt Gokhan tillot ikke målet.

43 Fenerbahce-forsvaret reddet hjørnesparket brukt av Emre Kılınç. Stelios Kitsiou slo den snurrende ballen, men ballen gikk over toppen.

41′ Arda Gülers hjørnespark traff hodet til Szalai. Ballen spratt i tverrliggeren.

38′ Stelios Kitsiou sendte ballen til Ghayas Zahid inne i XNUMX-meteren. Han skjøt umiddelbart, men ballen traff forsvaret og gikk i hjørnet.

37' Arda Güler gir en stilig pasning til Zajc i Fenerbahçes raske angrep. Zajc overlot det til Serdar ved siden av ham. Serdars midtbaneskudd gikk til keeper Gökhan.

28′ Jorge Jesus utnyttet tiden til å ringe Miha Zajc, İsmail Yüksek og Arda og fortalte dem hva de ville.

22′ Attila Szalai sender en ball høyt bak forsvaret. Offsideflagget går opp for Enner Valencia.

8′ Arda Güler sparker keeper Gökhan med et hardt spark fra utenfor XNUMX-meteren. Samets hodeskudd traff hjørnet brukt av Arda. Stelios Kitsiou feide ballen vekk fra streken.

5′ Da han så at Stelios Kitsiou hadde et tilbehør i øret, advarte dommeren spilleren. Stelios Kitsiou tok også av seg øredobben og kastet den til siden av banen.

1′ Første fløyting kom i den tøffe kampen.

Selcuk Sports Fenerbahce Ankaragücü se kampen direkte Fantarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Unencrypted Bein Sports Fb Ankara se selcukspor tv live se Fenerbahce Ankara-kampen Se Fenerbahce-kampen direkte Justin tv Fenerbahce Ankara Ankara se Gratis kampen Fb Ankara Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Fb Ankara ukryptert se jestyayin Frozen Fenerbahce Ankaragucu live kamp

supporterium24 Fenerbahce Ankaragucu Se live kamp, ​​se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamp Se Fantarium24 Fenerbahce Ankaragücü Live Match, Se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamperTaraftarium24 Fenerbahce Ankaragücü Se Live Match, Gratis gratis lekkevisning, Justin TV Watch, Jojobet TV, Matbet Free Match