Selcuk Sports Galatasaray Karagümrük ser direkte kamp

Selcuk Sports se Galatasaray Karagumruk live stream

Leder Galatasaray vil møte Fatih Karagümrük på banen i den 31. uken av Spor Toto Super League. Galatasaray er veldig nærme mesterskapet i Superligaen, hvis han ikke taper kampen er sjansene hans veldig store. Fans som ønsker å se Galatasaray Karagümrük-kampen live, leter etter hvordan de kan se GS Karagümrük-kampen live gratis. Selçuk Sport Se Galatasaray Karagümrük kamp direkte Bein Sports 1 Justin TV Don't Freeze Fantarium24 Netspor Gs Karagümrük se direkte ulovlig lenke. Når vil Galatasaray Karagümrük-kampen sendes direkte?

Selcuk Sports Se Galatasaray Karagümrük-kampen direkte

Etter å ha startet den 14-kampers seiersrekke i første omgang i Superligaen, returnerte Galatasaray til banen med passordet for seier mot Fatih Karagümrük. Hvorvidt Mauro Icardi, som har moderat spenning i venstrebackmuskelen, spiller i dag vil avgjøres i løpet av kampen. Når er Galatasaray-Fatih Karagümrük-kampen, når, på hvilken kanal? Svarene på spørsmålene, detaljene før 11s og 90 minutter er i våre nyheter.

Selcuk Spor TV Galatasaray Karagumruk se kampen

Galatasaray startet rekordrekka på 3 kamper med å beseire Fatih Karagümrük etter en 14-ukers tapsrekke i første omgang; Hevnen til denne serien som endret fargen på toppen begynner i dag. Dessuten vil Aslan møte Karagümrük denne gangen uten tap, men med en 3-ukers seiersrekke. Cim Bom er leder i Superligaen med 22 poeng med 3 seire, 3 uavgjorte og 69 tap. De rødsvarte ligger på 10. plass med 10 poeng med 8 seire, 40 uavgjorte og 8 tap.

supporterium24 Galatasaray Karagümrük se live match

Aslans trener, Okan Buruk, teller ned for å skrive navnet sitt med gylne bokstaver i klubbens historie med nok en rekord. Buruk, som ønsker å være den treneren som vant flest kamper på hjemmebanen blant de lokale tekniske mennene i Galatasaray, vant Coşkun Özarıs 1978-kampsserie i sesongen 79-10 med en 6-0 seier i Kayseri. Den suksessrike treneren vil prøve å fange 1999-kampsrekka til Fatih Terim (2000-1960) og Gündüz Kılıç (1961-11), som deler klubbrekorden, i kveld.

Justin tv Galatasaray Karagümrük Se kampen live link

Dommer Volkan Bayarslan skal styre kampen som skal spilles mellom Galatasaray og Fatih Karagümrük. Erdem Bayık og Esat Sancaktar vil være Bayarslans assistenter. Murat Erdogan blir kampens fjerde dommer.

Løven tåler ikke tap av poeng

Galatasaray er vert for Karagümrük for å fortsette sin mesterskapsrekke... Mens det gul-røde laget tapte i første omgang; Til tross for at de passerte hjørnet av Adana Demirspor, Kayserispor og Alanyaspor, startet de et flott løp med å slå Karagümrük. Cim Bom, som vant 14 kamper på rad, kom til topps langveisfra og mistet ikke ledelsen til noen. Her er omkampen av Karagümrük-kampen, som er begynnelsen på denne serien som brakte Galatasaray til topps.

Galatasaray Karagümrük Når blir kampen direktesendt?

Galatasaray-Fatih Karagümrük-kampen, som spilles på Nef Stadium i kveld og starter klokken 19.00, vil bli sendt direkte på beIN Sports 1. Livescore og poengoppfølging av de 90 minuttene, som vil bli regissert av Volkan Bayarslan, vil være i våre nyheter.

Galatasaray-Fatih Karagümrük sannsynlig 11s:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Zaniolo.

Fatih Karagümrük: Batuhan Şen, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent Mercan, Bertolacci, Nicholas, Lobjanidze, Ozdoev, Borini, Diagne.

Galatasaray 1-3 Karagümrük direkte kommentar fra kampen

⚽3′ Kerem Aktürkoğlu, som var tomgang på Sacha Boeys pasning på andre stolpe, scoret målet som satte laget hans fremover. Kerem har 3 mål og 2 assists i sine tre siste Super League-kamper.

⚽ 18′ Diagne, løpende bak forsvaret, scoret fra corner, som var i en vanskelig situasjon. Tidligere Galatasaray-spiller var ikke fornøyd etter golden.

22′ Zaniolo kollapser bak forsvaret. Skjøt fra en smal diagonal vinkel sendte den italienske spilleren ballen i sidenettet.

23′ Zaniolo møter keeper. Den italienske spilleren som ønsket å rane Batuhan ble liggende på bakken. Når han sto opp og fortsatte, kunne ikke spilleren finne målet på sitt neste skudd. Gul-røde spillere protesterte mot straffen for stillingen.

⚽ 26′ Musleras pasning var kortvarig. På turn plukket Lobjaninidze ballen og sparket den inn i XNUMX-meteren. Akselererer godt mot ballen, Borini scorer et klart mål.

29′ Mertens slår ballen i ett treff, men blir blokkert av Yerden Rashica, men blir kontrollert av keeper Batuhan.

⚽ 30′ Fabio Borini, som fulgte ballen godt mens den spratt fra stolpen, fullførte stillingen og scoret kampens andre mål. Galatasaray slapp inn 2 mål på hjemmebane for første gang i Superligaen denne sesongen.

Selcuk Sports Se Galatasaray Fatih Karagümrük kamp direkte Taraftarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Free Bein Sports Gs Karagümrük se selcukspor tv direkte se Galatasaray Karagümrük kamp se Galatasaray kamp direkte Justin tv Galatasaray Karagümr se match gratis cu Netspor Selçuk spor tv hd Gs Karagümrük ukryptert se direkte jestyayim Se Galatasaray Karagümrük live kamp uten å fryse Se Netspor Gs Karagümrük kamp Galatasaray Karagümrük bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selçukspor tv live

supporterium24 Galatasaray Karagümrük Se live kamp, ​​se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamp Se Fantarium24 Galatasaray Karagümrük Live Match, Se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamper