Sammendrag: Fenerbahce Besiktas Kampsammendrag (2-4) og deres mål Se Bein Sports Fb BJK kampoppsummering se lenke

Fenerbahce Besiktas Mac sammendrag og mål se Bein Sports Fb BJK kamp se sammendrag link

Fenerbahce Besiktas Kampoppsummering og mål Bein Sports se Lig Tv Fb BJK kampoppsummering se link. Fenerbahçe møtte Beşiktaş i feltet i en av Tyrkias største derbykamper i den 27. uken av Süper Toto Süper Lig. Selv om Fenerbahçe avsluttet første omgang foran 1-0 mot Beşiktaş, scoret Beşiktaşs Cenk Tosun 4 mål med 2 minutters mellomrom, og Redmond og Aboubakars mål vant kampen 4-2. I Beşiktaş fikk Welington rødt kort fra det andre gule og forlot laget sitt med 10 spillere. Se det brede sammendraget av Fenerbahce Besiktas-kampen, målene og viktige øyeblikk. Fenerbahce Besiktas kampoppsummering.

Fenerbahçe tapte Beşiktaş-derbykampen 4-2 og avsluttet uken uten poeng. Beşiktaş økte poengsummen til 52 i Super League og beholdt andreplassen bak Fenerbahçe.

Fenerbahce Besiktas Se kampens høydepunkter og mål youtube

Kampen som ble spilt på Ülker Stadium startet klokken 20.30. I kampen regissert av dommer Halil Umut Meler fikk Fenerbahçe en stor skade på vei til mesterskapet.

Fenerbahce Besiktas Kampoppsummering og viktige øyeblikk av kampen

1' Det var spenning mellom Enner Valencia fra Fenerbahce og Tayyip Talha fra Beşiktaş.

8′ Arda Güler klarte ikke å utnytte muligheten til å score for Fenerbahçe. Ballen som traff Colley gikk til corner.

10′ Tayyip Talha, som ble skadet i Beşiktaş, måtte fjernes fra kampen. Welinton erstattet Tayyip Talha.

13′ Fenerbahçes Joao Pedro ble skadet, spilleren kom tilbake til banen etter behandling.

16' 16 feil ble begått i de første 10 minuttene av kampen.

23′ Enner Valencia klarte ikke å få skuddet han ønsket innenfor XNUMX-meteren. Etterpå ga Arda Güler laget sitt et frispark fra en posisjon nær mål med inngripen fra Gedson.

27′ Enner møtte Valencia. Mert Günok lot ikke Fenerbahçe-spissen score i nettposisjonen.

28′ Welinton får gult kort.

29′ Det var spenning mellom Vincent Aboubakar og Fenerbahçe-tribunen. Deretter fortsatte spenningen mellom Fenerbahce-spillerne og Vincent Aboubakar en stund. Samet Akaydin og Vincent Aboubakar får gult kort.

Etter inngripen av 36′ Gedson Fernandes, ble Fenerbahçes Mert Hakan Yandaş liggende på bakken. Mert Hakan Yandaş fikk gult kort for sine innvendinger og ble suspendert.

38′ Fenerbahce vant en straffe med Arda Güler igjen på bakken. VAR Alper Ulusoy bekreftet Fenerbahces straffe.

41′ Fenerbahce tok ledelsen med Enner Valencias straffemål.

43′ Altay Bayındır banket ballen på Welintons ankomst.

45+1′ Aboubakar møtte Altay. Altay Bayındır grep inn og kontrollerte ballen til spissen som ville drible.

45+2′ Omar Colley får gult kort.

45+7′ Osayi-Samuel, som lå på bakken i XNUMX-meteren, fikk gult kort for å ha lurt dommeren.

ANDRE HALVDEL
46′ Hadziahmetovic og Ghezzal kommer til siden i Beşiktaş; Redmond og Maxim kom inn i spillet.

48′ Aboubakar forble på bakken med inngripen fra Attila Szalai i vendt posisjon i Beşiktaş. Dommer Halil Umut Meler fortsatte spillet.

50′ Fenerbahce vant en straffe med Enner Valencia igjen på bakken. Intercepting Welinton ble kastet ut med rødt kort.

53′ Enner Valencia bommet på straffesparket.

55′ Beşiktaşs Cenk Tosun klarte ikke å kaste Altay Bayındır i det tomme målet etter å ha driblet i motstående posisjon. Etter endt posisjon ble offsideflagget heist.

58′ Cenk Tosun scoret utligningsmålet.

62′ Med 10 spillere igjen tok Beşiktaş ledelsen 2-1 med målet til Cenk Tosun.

70' Emre Mor prøvde lykken på distanse. Ballen gikk bare ut.

76′ Nathan Redmond tok lenge ballen bakfra på midtbanen og brakte seieren til laget sitt med et skudd langveisfra.

80′ Mert Günok nådde godt inn i İrfan Can Kahvecis langskudd.

Fenerbahce Besiktas kampresultat, hvor mange ender?

Fenerbahce Besiktas kamp endte 2-4 Besiktas overlegenhet.

Hvem scoret målene i Fenerbahce Besiktas-kampen?

Enner Valencia og İrfan Can scoret Fenerbahces eneste mål fra straffemerket.

Cenk Tosun, Redmond og Aboubakar scoret målene som brakte seieren til Beşiktaş.

Fenerbahce Besiktas Watch Høydepunkter Youtube Bein Sports link

Fenerbahce Besiktas Watch Høydepunkter Youtube Bein Sports Fb BJK kamp se sammendrag link. Hva er resultatet av Fenerbahce Besiktas-kampen? Hvor mange ender matcher Fenerbahce Besiktas? Hvem scoret målene i Fenerbahce Besiktas-kampen? Fenerbahce Besiktas se sammendrag youtube, Fb Beşiktaş se kampsammendraget bein sport, league tv Fenerbahçe Beşiktaş se sammendraget, se Fenerbahçe Beşiktaş kampoppsummering, hvem scoret målene i Fenerbahçe Beşiktaş-kampen? Hvor mange ganger Fenerbahce Besiktas kamp er ferdig?, Se Fenerbahce mål, se Besiktas kampoppsummering, se sammendrag, bein sport Se Beşiktaş kampoppsummering, Hvem scoret Fenerbahces mål?, Hvem scoret Beşiktaşs mål?, Se Beşiktaş-mål Fenerbahce Beşiktaş-oppsummering