Fantarium24 Fenerbahce Besiktas se kampen live Se den gratis Fb Bjk-kampen med Bein Sport uten passordlenke

Se Fanerbahce Besiktas kamp live se Fb Bjk kamp live for Free Bein Sport gratis lenke

Fenerbahçe spiller hjemme med Beşiktaş i den 27. uken av Spor Toto Super League. Fenerbahce Beşiktaş Bein Sport se live kamp uten kode, se Selcuk Sports Bjk live, se Fb Bjk live stream, se Fenerbahce Besiktas derby direktesending, se Fb Bjk live justin tv, se Fenerbahce Besiktas selcuk sport hd, se Taraftarium24 Fb Besiktas live kamp , Jest sendte Se Fenerbahce Beşiktaş live kamp. Når er Fenerbahce Besiktas kamp? Når er Fenerbahce Besiktas og på hvilken kanal vil det bli sendt direkte? Fenerbahce Besiktas kampresultat...

Fenerbahce Besiktas Kralbozguncu se direkte

Spenningen fortsetter i Spor Toto Super League. Fenerbahçe vil være vertskap for Beşiktaş i den 27. ukens kampen. Spenningen før gigantderbyet er på topp. Før kampen, som spilles på Ülker Stadium og regissert av Halil Umut Meler, blir detaljer lurt på og undersøkt. Sendetiden for kampen, dens kanal og mulige 11-er er nysgjerrige av fotballfans og søkt i søkemotorer. Så når er kampen Fenerbahce - Besiktas? Hvilken kanal går FB BJK-kampen på?

Fenerbahce Besiktas se kampen Selcuk Spor tv

I Fenerbahçe, en av kampene som vil påvirke skjebnen til Super League-mesterskapet, før Beşiktaş-derbyet i kveld, utarbeidet trener Jorge Jesus den taktiske planen som vil ødelegge motstanderen hans. Jesus, KadıköyLincoln Henrique, Luan Peres, Joshua King, Michy Batshuayi og Jayden Oosterwolde, som ble skadet i kampen i . Mens Isa overlot slottet til kaptein Altay i derbyet, i motsetning til de forrige storkampene, forventes han denne gangen å ta banen med et firemannsforsvar. Det ble rapportert at Ferdi til høyre, Szalai til venstre, Samet og Serdar Aziz i midten.

Fenerbahce Besiktas se live kamp Fantarium24

Det har blitt rapportert at den erfarne treneren vil forlate midtbanen med Arao, Crespo og Zajc og møte İrfan Can til høyre, Diego Rossi og Enner Valencia til venstre. spar Kadıköy Jesus ønsker å starte under press med støtte fra fansen og planlegger å bryte Beşiktaşs motstand med et tidlig mål. Den erfarne treneren, som ikke ønsker å spille sin motstander bakfra, har som mål å bidra til scoringen til İrfan, Rossi og Valencia på offensiven.

Fenerbahce Besiktas Når blir kampen direktesendt?

Fenerbahçe Beşiktaş-derbyet, som spilles på Ülker Stadium i kveld og starter klokken 20.30, vil bli sendt direkte på beIN Sports 1. Sporing av livescore og alle detaljene om de 90 minuttene som skal regisseres av Halil Umut Meler.

Fenerbahce-Besiktas kamp mulig 11

Fenerbahce Besiktas kamp

Fenerbahce: Altay, Ferdi, Samet, Serdar Aziz, Szalai, Arao, Crespo, Zajc, İrfan Can, Rossi, Valencia

Besiktas: Mert, Onur, Talha, Colley, Masuaku, Gedson, Salih, Hadziahmetovic, Ghezzal, Cenk, Aboubakar

Se Fenerbahce Besiktas kamp direkte

Se Fenerbahce Besiktas kamp direkte Justin TV Link

Fenerbahce-trener Jorge Jesus ønsker å få slutt på ulykken han har opplevd i de store kampene i Beşiktaş-kampen. I Superligaen denne sesongen tapte İsa mot Trabzonspor 2-0 borte og Galatasaray 3-0 i den tøffe kampen i første omgang mot de svart-hvite i Superligaen, noe som resulterte i en målløs uavgjort.

Fenerbahce 1-0 Besiktas direkte kommentar fra kampen

1′ Det var spenning mellom Enner Valencia fra Fenerbahçe og Tayyip Talha fra Beşiktaş.

8′ For Fenerbahçe klarte ikke Arda Güler å utnytte denne muligheten og ballen som traff Colley gikk til corner.

10′ Tayyip Talha, som ble skadet i Beşiktaş, måtte fjernes fra kampen. Welinton erstattet Tayyip Talha.

13′ Joao Pedro ble skadet i Fenerbahçe, fotballspilleren kom tilbake til banen etter å ha blitt behandlet.

16′ 16 feil ble begått i de første 10 minuttene av kampen.

23′ Enner Valencia klarer ikke å skyte inne i XNUMX-meteren. Deretter ga Arda Güler laget sitt et frispark fra bakken nær mål med inngripen fra Gedson.

27′ Enner Valencia tar banen. Mert Günok lot ikke Fenerbahçe-spissen score et mål i nettet.

28′ Welinton får gult kort.

29′ Spenningen steg mellom Vincent Aboubakar og Fenerbahçe. Deretter fortsatte spenningen mellom Fenerbahce-spillerne og Vincent Aboubakar en stund. Samet Akaydın og Vincent Aboubakar får gult kort.

Mert Hakan Yandaş fra 36' Fenerbahçe-laget forble på bakken da Gedson Fernandes grep inn. Mert Hakan Yandaş fikk gult kort på sine innvendinger og ble suspendert.

38′ Fenerbahçe vant straffe etter at Arda Güler falt i bakken. VAR Alper Ulusoy bekreftet Fenerbahçes dom.

41′ Fenerbahce tok ledelsen med Enner Valencias straffe.

Bein Sports Fenerbahce Besiktas Se kampen live link

Selcuk Sports Fenerbahce Besiktas se live se kampen Exxen Spor Fb Bjk gratis se selcukspor tv live se Fenerbahce Bjk match Justin tv Fenerbahce Bjk fanium24 twitter login Fb Bjk tv jest broadcast Fenerbahce Besiktas match Fb Bjk Kralbozk live nyt kampen til jestyay Fenerbahce Besiktas se live kamp Netspor Fb Bjk se kamp Fenerbahce Besiktas bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selcukspor se tv live