Fantarium24 Besiktas Giresunspor se direkte kamp Justin TV Passordløs Selçuk Sports Bjk Giresun live se link

Se Fantarium Besiktas Giresunspor live stream, se Sifresiz Selcuk Sports Bjk Giresun live link

Leder Beşiktaş vil møte Giresunspor på banen i den 28. uken av Spor Toto Super League. Giresunspor har overtaket i kampene Beşiktaş har spilt med Giresunspor i Superligaen de siste årene. Fans som ønsker å se Beşiktaş Giresunspor-kampen live, leter etter hvordan de kan se BJK Giresun-kampen live gratis. Selçuk Sport Besiktas Giresunspor se direkte kamp Bein Sports 1 Justin TV Freeze Fantarium24 Netspor Bjk Giresun live se ulovlig lenke. Når vil Beşiktaş Giresunspor-kampen bli sendt direkte?

Selcuk Sports Besiktas Giresunspor for å se kampen direkte

KadıköyBeşiktaş, som endret balansen i ligaen ved å styrte Fenerbahçe i Tyrkia, vil være vertskap for Giresunspor for å øke seiersrekka til 5 kamper. Når er kampen Beşiktaş-Giresunspor, når, på hvilken kanal? Svar på spørsmål, mulige 11-ere og detaljer før kamp er i våre nyheter. KadıköyBeşiktaş, som beseiret Fenerbahçe 4-2 og økte moralen, vil være vertskap for Giresunspor i den 28. uken av Superligaen. Şenol Güneş-studenter regner med å ta en serie med 5 kamper for andre gang denne sesongen ved å slå Svartehavsrepresentanten. Med effekten av Fenerbahçes seier forventes det at fansen fyller stadion fullstendig i kveld.

supporterium24 Besiktas Giresunspor se live match

Beşiktaş og Giresunspor vil møte hverandre på Vodafone Park Stadium i den 28. uken av Spor Toto Super League. Dommer Atilla Karaoğlan skal blåse i kampen mellom de to lagene som starter klokken 20.30. Ceyhun Sesigüzel og Abdullah Bora vil være assistentene til Karaoğlan. Sarper Barış Saka blir kampens 4. dommer, mens Özgür Yankaya vil sitte på VAR-setet i kampen. Volkan Bayarslan og Süleyman Özay vil følge Yankaya i AVAR.

Justin tv Besiktas Giresunspor Se kampen live link

Den Kamerunske svart-hvitt-stjernen Vincent Aboubakar hadde en treg start på sin tredje periode på Black Eagle. Den rutinerte spissen, som forble taus i de første 4 kampene, satte sitt preg på de 4 siste kampene. Den suksessrike spilleren, som viste sin kvalitet med 4 mål mot Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor og Fenerbahçe, planlegger å score et mål mot Giresunspor i kveld.

Se kampen til Besiktas Giresunspor på Selcuk Spor TV.

Ved å fortsette sin effektive opptreden i lagarbeidet som ble utført gjennom uken, har navnet som mål å både bringe seier til laget sitt og øke antall poeng til 5 på rad med målene han vil score i dag. Trener Şenol Güneş har mye tillit til Aboubakar før kveldens kamp... Den erfarne treneren vil spille på offensiv linje; episk kamp

Besiktas giresunspor Når blir kampen direktesendt?

Beşiktaş-Giresunspor-kampen, som spilles på Vodafone Park i kveld og starter klokken 20.30, vil bli sendt direkte på beIN Sports 1. Liveresultatoppfølgingen av de 90 minuttene, som vil bli regissert av Atilla Karaoğlan, vil være i nyhetene våre.

Beşiktaş-Giresunspor sannsynlig 11s:

Besiktas: Mert, Onur, Saiss (Necip), Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Cenk, Aboubakar

giresunspor: Ferhat, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Borja, Mejia, Gorkem, Mert, Savicevic, Bajic

Besiktas 2-1 Giresunspor direkte kommentar fra kampen

3′ Cenk Tosun gjorde et godt hodeskudd, men keeper Ferhat dominerte enkelt ballen som falt på ham.

5′ Med Nathan Redmonds mål tok Ferhat tilbake kontrollen over ballen.

10′ Det er spenning mellom Alexis Perez og Vincent Aboubakar. Aboubakar reagerte på Perez sin inngripen. Spenningen økte ikke med inngripen fra andre spillere.

13′ Redmonds flotte angrep, Cenk Tosun tok et hardt skudd, men ballen gikk unna toppen.

21′ Rijad Bajic scorer for Giresunspor. Bajic, som møtte ballen i XNUMX-meteren, klarte å jage Mert Günok.

23′ Vincent Aboubakar skyter fra en veldig god posisjon, men han kan ikke slå Ferhat Kaplan.

30′ Cenk Tosun møter keeperen som er langt bak forsvaret. Giresunspor-keeper Ferhat Kaplan gjorde to redninger fra frontposisjon på 8 minutter.

34′ Skadede Cenk Tosun kunne ikke fortsette kampen. Han ble erstattet av Gedson Fernandes.

37′ Beşiktaş vant en straffe. Alexis Perez grep inn ballen som Salih ønsket å fylle.

39′ Vincent Aboubakar sendte ballen til ulike hjørner med keeper fra straffemerket.

42′ Rachid Ghezzal møter ballen.

45+1′ Giresunspor-spiller Alper headet en fri posisjon med settballen, men ballen gikk dårlig.

45+2′ Kuwas får gult kort etter sterke innvendinger.

45+5′ Aboubakar klarerer nettet fra høyre diagonal. Kamerunsk spiss, sto foran Alexis Perez i Giresunspor og gledet seg over målet. Det var spenning mellom de to spillerne tidlig i kampen.

Se kampen til Selçuk Sports Beşiktaş Giresunspor live Taraftarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Free Bein Sports Bjk Giresun se kampen til selcukspor Se kampen til Beşiktaş Giresun Se kampen til Besiktas live Se kampen til Besiktas live Justin tv Besiktas Giresun twitter fanium24 Bjk Se Giresun se kampen til Bein Sports Bjk Giresun Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Bjk Giresun ukryptert se jestyayin Donmadan Beşiktaş Giresunspor direkte se Netspor Bjk Giresun-kamp Beşiktaş Giresunspor bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selçukspor se direkte tv

supporterium24 Besiktas Giresunspor Se live kamp, ​​se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamp Se Fantarium24 Beşiktaş Giresunspor live-kamper, se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamper