50 prosent rabatt for unge mennesker på Izmir Mytilene ferger

Prosent rabatt for unge mennesker på Izmir Mytilene Ferger
50 prosent rabatt for unge mennesker på Izmir Mytilene ferger

Izmir Metropolitan Municipality İZDENİZ Generaldirektoratets "Vår rute er Mytilene"-flyvninger, som starter 2. juni, har redusert billettprisene til unge mennesker i alderen 08-18 år med 50 prosent rabatt, fra 60 euro til 30 euro. Mens 60 prosent av de første flybillettene ble solgt, lanserte İZDENİZ også spesialflyvninger for Eid al-Adha.

Izmir Metropolitan Municipality lanserte en spesiell rabattkampanje for unge mennesker på Izmir-Lesbos-reiser som vil akselerere sjøturismen. For at ungdommene skulle lindre trøttheten i utdanningsperioden, ble det brakt 08 prosent rabatt på billettprisene for aldersgruppen 18-50 år. Dermed er full tur/retur-billettavgift for passasjer 60 Euro, enveisbillettavgift 35 Euro, og en 08 prosent rabatt tur/retur-billettavgift for ungdom mellom 18-50 år er fastsatt til 30 Euro. Passasjerer mellom 0 og 7 år vil kunne reise gratis.

Mer enn 60 prosent av billettene ble solgt i første omgang

Med slagordet «Vår rute er Mytilene» er 2 prosent av billettene til den første flyvningen, som starter 60. juni, solgt. Mens cruisene gjøres fra Alsancak havn til Mytilene havn med İhsan Alyanak passasjerskipet til İZDENİZ, vil reisetiden ta omtrent 2,5 timer. For turen, som er planlagt som en avgang hver fredag ​​og retur hver søndag, kan det organiseres ekstra daglige flyvninger, både Midilli-İzmir og İzmir-Midilli, på forespørsel.

Spesialarrangement for Eid-al-Adha

Bortsett fra normaltaksten ble det laget spesielle ordninger for offerfesten. Reisemulighetene er utvidet slik at innbyggerne kan tilbringe Eid-al-Adha-ferien til sitt hjerte. Eid-al-Adha-ekspedisjonene forberedt innenfor rammen av forskriften var planlagt som følger;

27 juni 2023 tirsdag
08.30 Alsancak – Mytilini
18.00 Mytilene – Alsancak
Torsdag 29. juni 2023
08.30 Alsancak – Mytilini
18.00 Mytilene – Alsancak
30 juni 2023 fredag
08.30 Alsancak – Mytilini
Søndag 02. juli 2023
18.00 Mytilene – Alsancak

Günceleme: 19/05/2023 13:50

Lignende annonser