97 kjedede hauger kjørt for Darica Osmangazi-broen

Stykker av kjedelig haug drevet for Darica Osmangazi-broen
97 kjedede hauger kjørt for Darica Osmangazi-broen

Eksisterende produksjoner av Osmangazi Bridge boret pelebetong utføres i Darica. Det skal kjøres 205,85 borede peler for den 7 meter lange 97-spennsbrua. Med den ekstra broen bygget av Kocaeli Metropolitan Municipality, vil tilgangen til Aşiroğlu Street og industriområdene i regionen gjøres tryggere og mer komfortabel. Som en del av prosjektet skal kryssene fornyes.

BROER OG FORBINDELSESVEIER

Innenfor rammen av Darıca Osmangazi Bridge Repplication and Connection Roads Construction Work, vil forbindelsesveien til Aşiroğlu Street og Osmangazi Tunnel Junction på D-100 motorveien bli omgjort til en 2×2 vei. Marmaray Osmangazi jernbanestasjon vil bli krysset av en bro over TCDD-linjen. Innenfor arbeidene skal det bygges en 205,85-spans bru med lengde 7 meter og forbindelsesveier med lengde 1.280 342 meter. I tillegg skal det utføres XNUMX meter jordvegg, drikkevann, spillvann og regnvannsledninger, fortau og parkettarbeider.

NY VEI OG GANGVEIER

1.030 kubikkmeter forspente bjelker og 1.255 tonn ribbet jern vil bli brukt til Darica Osmangazi Bridge Repplication and Access Roads. For tilknytningsveiene skal det legges 3 tonn PMT, 500 tonn PMAT, 2.500 tonn bindemiddel, 1.550 tonn bituminøst fundament, 1.975 tonn sliteasfalt. For fotgjengerfortauene skal det produseres 1.235 tusen kvadratmeter parkett, 3 tusen 2 meter kantlinjer og 350 tusen 2 meter midtkanter.

Günceleme: 21/05/2023 11:09

Lignende annonser