Kina kunngjør at de vil separere alt søppel i landet innen 2025

Kina kunngjorde at de vil separere alt søppel i landet
Kina kunngjør at de vil separere alt søppel i landet innen 2025

Ved å spre bærekraftsinnsatsen over hele landet, annonserte Kina at søppelsepareringssystemer vil bli installert i alle byer innen utgangen av dette året. Målet med landet; å gjøre søppelsepareringssystemer tilgjengelig i mer enn 90 prosent av boarealene, spesielt i store byer, innen utgangen av dette året, og å øke hastigheten til 2025 prosent innen utgangen av 100.

Utviklingsminister Ni Hong ga informasjon om emnet og sa at separering av søppel er en av departementets prioriteringer. Ni sa at lovene vil bli forbedret, innenlandske avfallshåndteringsplattformer vil bli opprettet gjennom informasjonsteknologi og avfallsforbrenningskapasiteten vil bli styrket. For tiden opererer søppelsepareringssystemer i 297 byer i landet, og 82,5 prosent av menneskene som bor i disse byene har søppelseparert.

Ni opplyste at landets daglige kapasitet for avfallshåndtering har nådd 530 tusen tonn, informerte Ni om at 77,6 prosent av dette ble oppnådd ved forbrenning. I mellomtiden vil Kina holde en kampanjeuke med søppelsepareringstema i den fjerde uken i mai hvert år fra i år. Årets arrangement arrangeres mellom 22.-28. mai.

Günceleme: 25/05/2023 13:44

Lignende annonser