Arbeider på Üçyol Buca T-banelinje Fortsett i full hastighet

Arbeider på Üçyol Buca T-banelinje Fortsett i full hastighet
Arbeider på Üçyol Buca T-banelinje Fortsett i full hastighet

Den første av Tunnel Boring Machine (TBM), som skal grave tunnelene i byggingen av metrolinjen Üçyol - Buca, den største jernbanesysteminvesteringen i byens historie, som skal bygges av Izmir Metropolitan Municipality med sin egen ressurser, ankom Buca Koop-stasjonen. Izmir Metropolitan Municipality-ordfører, som undersøkte området Tunç Soyer– Vi er veldig stolte og glade. Vi fortsetter å jobbe hardt i Tyrkias dystre kaotiske miljø. Det største prosjektet i Izmirs historie fortsetter å kjøre på sin fulle tidsplan, som forutsatt."

Arbeidene på metrolinjen Üçyol - Buca, som vil være den største jernbanesysteminvesteringen i Izmirs historie, fortsetter med full fart. Den første tunnelmaskinen (TBM) som graver tunnelene i Üçyol - Buca Metro, som vil bli bygget av Izmir Metropolitan Municipality med egne ressurser, og vil betjene med 13,5 stasjoner på 11 kilometer mellom Üçyol - Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus - Çamlıkule, har ankommet. Ordfører i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer, Izmir Metropolitan Municipality visegeneralsekretær Özgür Ozan Yılmaz og Izmir Metropolitan Municipality Rail Systems Department Head Mehmet Ergenekon foretok undersøkelser i Buca Koop.

Soyer: "3 føflekker vil fungere"

Ordføreren i İzmir Metropolitan Municipality, som uttalte at innlegget hans på sosiale medier "Muldvarpen ble sett i Buca" vakte mye nysgjerrighet. Tunç Soyer«En gigantisk føflekk. Dette er den gigantiske maskinen vi bruker til å tunnelere T-banelinjene. 3 TBM-er vil bli brukt i byggingen av Buca Metro. En av dem er her akkurat nå. På den annen side utføres det pelearbeider for at TBM skal gå ned. Det skal slås 325 peler. 110 peler er nå slått. I mellomtiden har arbeidet startet på andre stasjoner. Buca Metro er det største skalerte og dyre prosjektet i Izmirs historie. Det er en tunnelgraving og byggekostnad på bare 450 millioner euro. Kostnaden for å kjøpe tog er rundt 305 millioner euro. Den har et enormt budsjett. Den gode nyheten er at pengene er i lommen vår akkurat nå. Vi nøler ikke med ferdigstillelse og rettidig ferdigstillelse av konstruksjonen. Betalingen vil bli gjort i sin helhet, sa han.

«Det vil betale seg selv»

President Soyer forklarte måldatoen for åpningen av linjen, "Vi ønsker å fullføre denne linjen i de første månedene av 2026. Denne 13,5 kilometer lange linjen består av 11 stasjoner. Vi har som mål å frakte 400 tusen passasjerer per dag. Det blir et av de mest produktive prosjektene i verden. Disse 400 tusen passasjerene betyr en driftsinntekt på rundt 45 millioner euro per år. Når vi ferdigstiller og setter den i drift i 2026, starter tilbakebetalingen av finansieringen vi har gitt samtidig som vi har generert driftsinntekter. Det vil være et prosjekt som kommer tilbake av seg selv uten at det kommer penger ut av noens lommer, uten noen av våre innbyggeres lommer, uten at det påvirker Metropolitan Municipality på noen måte, og som betaler for kostnadene, sa han.

"Buca-trafikken vil bli lettet"

Ordfører Soyer sa at metroen vil avlaste Buca-trafikken i stor grad, "Buca er et av de mest overfylte og overbelastede distriktene i İzmir. Her vil det å fjerne de gummidekkede kollektivvognene fra rutene og overføre passasjerene helt til T-banen både lette trafikken på bakken og gi våre innbyggere en mye billigere og mer komfortabel reisemulighet. Vi er veldig stolte og glade. Vi fortsetter å jobbe hardt i Tyrkias dystre kaotiske miljø. Det største prosjektet i Izmirs historie fortsetter å kjøre på sin fulle tidsplan, som forutsatt. Vi regner med at TBM vil tunnelere omtrent 20 meter per dag, og vi vil akselerere ytterligere når 3 TBM er aktivert. Vi er mer seriøse, vi er spente, vi er stolte. Vi er veldig glade og håpefulle for Izmir. Vi vil fortsette å veve İzmir med jernnett.»

Yılmaz: "En seriøs investering når det gjelder transport"

Özgür Ozan Yılmaz, visegeneralsekretær i Izmir Metropolitan Municipality, sa: "Det er en seriøs investering i vanskelige tider. I de kommende årene vil vi sette våre seriøse investeringer i bruk når det gjelder transport i Buca. Etter Buca Tunnel i 2025, sa Buca Metro.
Mehmet Ergenekon, leder av Izmir Metropolitan Municipality Rail Systems Department, sa: "Målet vårt er å utføre arbeidene uten å forårsake for mye trøbbel for våre innbyggere i Buca. Vi går inn på byggeplassene ved finsikting og veving. Arbeidene med metrolinje går veldig raskt. Vi tror at vi vil fullføre denne investeringen i tide, selv før datoen for ferdigstillelse av arbeidet.»

Arbeidet fortsetter på Buca Metro

3 TBM-er vil fungere på linjen. Buca Metro, hvor stasjonene Üçyol, Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Buca kommune, Kasaplar Square, Hasanağa Garden, Dozuk Eylül University, Buca Koop og Çamlıkule stasjoner vil være lokalisert, ligger på Üçyol stasjon med den eksisterende metrolinjen som går mellom F .Altay-Bornova, Den vil bli integrert med İZBAN-linjen i Şirinyer. Togsett på denne linjen vil betjene uten sjåfører. Kjøretøykjøp verdt omtrent 305 millioner euro vil bli gjort. Det vil være en parkeringsplass for 240 kjøretøy ved Dokuz Eylül University-stasjonen. Når linjen settes i drift, forventes antall daglige passasjerer å komme opp i 400 tusen. På General Asım Gündüz-stasjonen, hvor TBM-en skal inn, har gravestøttearbeidene kommet til en slutt og stasjonens gravearbeid har startet. Gravestøttearbeidene er i ferd med å fullføres ved Buca Koop-stasjonen, der den andre TBM-en skal inn. Tunnelgraving er planlagt å starte fra denne stasjonen i oktober. Stenging og mobilisering av byggeplasser har også startet ved Dokuz Eylül universitetsstasjon.

Günceleme: 25/05/2023 10:44

Lignende annonser