Bereket Forening utlyser Vacip-offerdonasjonsavgift

Bereket Forening utlyser Vacip-offerdonasjonsavgift
Bereket Forening utlyser Vacip-offerdonasjonsavgift

Siden stiftelsen har Foreningen Bereket, som har jobbet gjennom året med aktiviteter som iftar og matdonasjoner, og påkledning av foreldreløse barn, brettet opp ermene for virksomheten til den innenlandske og utenlandske Vacip Sacrifice-organisasjonen, med bl.a. samme tilnærming til offeret.

Bereket Forening utlyser offergaveavgift

Offerdonasjon 2023 Bereket Association, som vil organisere Vajib Sacrifice Organizations i 21 land, hovedsakelig i landet, innenfor rammen av organisasjonen, fremskyndet kampanjen til Vacip Sacrifice Organization med slagordet "Sacrifice to Brotherhood" og kunngjorde den utenlandske aksjekursen på 1850 TL og donasjonsavgift for utenlandske sauer og geitoffer som 2200 TL.

Donasjoner er gjort med bevisstheten om tilbedelse

Ifølge foreningens uttalelse gjør Bereketforeningen, som har drevet sin humanitære hjelpevirksomhet i mer enn 15 år, sine innkjøp i regionen hvor ofringen skal gjøres, under tilsyn av eget personell, gjennom det frivillige og autoriserte personellet det har sendt til regionen under Vacip Sacrifice Organization, ved å velge dyrene som kvalifiserer som ofring måneder i forveien, under kontroll av en veterinær. Fra den første dagen av Eid al-Fitr var det sa at mens man utfører slaktings- og distribusjonsprosessene i samsvar med de klimatiske forholdene i regionen, ved å observere islamsk følsomhet med bevissthet og bevissthet om tilbedelse, blir videoene av de slaktede ofrene sendt privat til velgjørerne.

Ofrene blir levert til de som virkelig trenger det

I mange år har det afrikanske kontinentet måttet slite med fattigdom og kriser på grunn av ulike vanskeligheter, underernæring, knapphet på vannressurser, kriger og interne konflikter. ofre donasjon Med sine aktiviteter leverer den qurban-donasjoner til befolkningen i regionen som har vanskeligheter med å få tilgang til kvalifisert mat, spesielt til familier i nød, fattige og foreldreløse barn, og til barn som bor i madrasaher og barnehjem.

Sender videoer

Som hvert år, i år, følger foreningsledelsen, som sender det ansvarlige personellet til regionene der de opererer innenfor rammen av Vacip Sacrifice-organisasjonen, klippe-, oppløsnings- og distribusjonsmomentene til ofrene av personell og frivillige i organisasjonen. Samtidig som den sikrer at de når destinasjonen, overfører den ofrenes skreddersydde videoer til giverne.

Pålitelig donasjon på nett

I uttalelsen fra ledelsen i foreningen, gjennom hele året votivt offerdoner alle qurban-donasjonsfond, spesielt aqiqa qurban-donasjonen. De vil kunne gi donasjoner via EFT og postanvisning til de relevante bankkontoene på nettsiden til cornucopia.org.tr online fra Bereket Association-sentre ved å ringe telefonnummeret 0 212 809 66 27 XNUMX, amen.

Günceleme: 25/05/2023 17:58

Lignende annonser