Arbeid for å avlaste nybegynnertrafikken: "Sogukkuyu-broen utvides"

Arbeid for å avlaste nybegynneres trafikk 'Sogukkuyu-broen utvides'
Arbeid for å avlaste nybegynneres trafikk 'Sogukkuyu-broen utvides'

Utvidelsen av Soğukkuyu-broen, som ble initiert av Bursa Metropolitan Municipality for å avlaste trafikken til perserne, akselererte. Bjelkemontering fortsetter raskt på den nye brua som er bygget ved siden av den eksisterende brua. Når den nye broen er ferdig, vil overgangen til Yunuseli- og Hürriyet-regionene bli enklere.

Arbeidene til Metropolitan Municipality for å redusere trafikktettheten i Acemler, som er et av hovedpunktene i Bursa-trafikken, fortsetter uten å bremse. Metropolitan Municipality, som har implementert mange prosjekter i regionen, for eksempel utvidelse av kjørefelt på veikryssgrener, Oulu rørkryss, utvidelse av Hayran Street, Sedat 3-bro, overføringssenter, Mudanya Junction-forbindelsesgrener, legger nå til en ny bro til regionen . Arbeidet har akselerert med den nye broen som er bygget i tillegg til Soğukkuyu-broen over Nilüfer-strømmen. Broen, designet for å lette kryssingen av Mudanya og Soğukkuyu, består av 14 ben og 70 spenn, 6 meter bred og 5 meter lang. Med ferdigstillelsen av broen, der det brukes 65 bjelker, 220 meter borede peler, 850 kubikkmeter betong og 750 tonn jern, vil Mudanya- og Soğukkuyu-svingene bli laget herfra, og tettheten som oppstår spesielt under peak. timer vil bli eliminert.

Lettelse vil merkes

Bursa Metropolitan Municipality-ordfører Alinur Aktaş sa at de jobber hardt for radikale løsninger på transportproblemet, som er en av de viktigste sakene i Bursa. For å minne om at transport er et viktig tema ikke bare for Bursa, men også for alle metropoler i utvikling, sa ordfører Aktaş: "Vi prøver å gjøre transport til et problem ved å bygge jernbanesystemer, nye veier, broer og kryss innenfor denne rammen. På dette tidspunktet har vi foretatt investeringer i overkant av 5 millioner lire, inkludert ekspropriasjonskostnader, på 750 forskjellige punkter for å avlaste Novices, som er knutepunktet for trafikken for byen. Arbeidet vårt fortsetter raskt på broen vi designet for å lette Mudanya- og Soğukkuyu-krysset. Vi har tre sammenkoblede broer til Fuat Kuşçuoğlu Street i Yunuseli. Vi regner med å være ferdige i slutten av juni. Når disse arbeidene er fullført, vil våre landsmenn føle at nølingen ved dette kryssingspunktet har forsvunnet og at det er alvorlig lettelse. Denne lettelsen begynner allerede å merkes. Selv om vi har forårsaket en del forstyrrelser for miljøet, vil vi også ha skapt et miljø hvor vi vil oppleve komfort og glede i mange år.»

Günceleme: 21/05/2023 11:04

Lignende annonser