Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor se kampen live Justin Tv Passwordless Bein Sport Fantarium24 FB ​​​​TS live se link

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor se kampen live Justin Tv Passwordless Bein Sport Fantarium FB TS live se link

Fenerbahce møter Trabzonspor i den 34. uken av Spor Toto Super League. Hvis ikke Fenerbahçe vinner denne kampen i Superligaen, er det ingen sjanse for et mesterskap. Fans som ønsker å se Fenerbahce Trabzonspor-kampen live, leter etter hvordan de kan se FB Trabzon-kampen live gratis. Selçuk Sport Fenerbahce Trabzonspor se direkte kamp Bein Sports 1 Justin TV Ikke frys Fantarium24 Netspor Fb Trabzon live se ulovlig lenke. Når vil Fenerbahce Trabzonspor-kampen bli sendt direkte?

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor ser kampen direkte

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR MATCH LIVE – Spenningen fortsetter i Spor Toto Super League. I den 34. ukens kampen vil Fenerbahçe være vertskap for Trabzonspor på Ülker Stadium. Abdülkadir Bitigen skal serve i den kritiske kampen. Fenerbahce vil stå uten 4 spillere i kampen som spilles nær toppen. I Trabzonspor vil 3 navn ikke kunne serve i kampen. Blant temaene av interesse før kampen er sendetiden, kanalen og kampens mulige 11-ere. Så når sendes kampen Fenerbahce - Trabzonspor og på hvilken kanal?

Selcuk Spor TV Fenerbahce Trabzonspor se kampen

Trabzonspor fikk 15 tap, 4 seire, 2 uavgjorte og 1 tap på 9 bortekamper denne sesongen. Mens Bordeaux-Blues tapte 14 av 3 poeng med tap, spilte de sine kamper på bortebane med et lavt snitt på 0.93.

100. LIGAUTNEMNING

Fenerbahce og Trabzonspor har møtt hverandre 99 ganger i ligaens historie. Fenerbahce fikk 39 seire i de nevnte kampene, mens Trabzonspor fikk 26 poeng 3 ganger. 34 kamper endte uavgjort. Bleus de Bourgogne-laget svarte med 129 mål mot Fenerbahçes 102 ligamål.

supporterium24 Fenerbahce Trabzonspor se live match

Etter å ha beseiret Trabzonspor 1997-98 i Super League i sesongen 3-1, har Fenerbahçe fått en stor fordel mot sine rivaler i ligaen siden den gang. De gulsvarte ble ikke beseiret i de 25 seriekampene de spilte mot de burgunderblå. Fenerbahce hadde 25 seire og 13 uavgjorte i de siste 12 ligakampene mot Trabzonspor.

Fenerbahce vil ikke kunne dra nytte av 4 spillere i en vanskelig kamp. Fenerbahçes røde kort suspenderte İrfan Can Kahveci samt skadde Altay Bayındır, Lincoln Henrique og Bright Osayi-Samuel vil ikke kunne spille mot Trabzonspor.

Justin tv Fenerbahce Trabzonspor Se kampen live link

5 Fenerbahce-spillere er innenfor straffegrensen for gult kort. I det gul-mørkeblå laget blir Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc og Gustavo Henrique suspendert dersom de ikke spiller i Antalyaspor-kampen.

Fenerbahce Trabzonspor Når blir kampen direktesendt?

Kampen, som spilles søndag 13. november 2022, starter klokken 20.00:XNUMX. Dommer Bahattin Şimşek og hans assistenter vil delta i kampen, som kan sees direkte på Bein Sports-skjermer.

Fenerbahce-Trabzonspor kamp starter 11

Fenerbahce: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, Arda Güler, Rossi, Batshuayi, Valencia

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok

Fenerbahce 3-0 Trabzonspor direkte kommentar fra kampen

71′ MÅL | Fenerbahce brakte situasjonen til 3-0 med Valencias scoring. I møte med Ferdis midtbanespiller på venstre diagonal, sendte Valencia ballen i nettet med en flott plass i lengste hjørne.

69′ Fenerbahce nærmet seg målet! På midten, anført av Arda Güler fra høyre, grep forsvaret inn foran Rossi.

58′ MÅL | Fenerbahce tok ledelsen 2-0 med et mål fra Luan Peres. Fenerbahçe økte forskjellen til 2 med berøringen fra Luan Peres, som kom inn i straffefeltet fra venstre diagonal med Zajcs pasning.

57′ Uğurcan blir en gigant i slottet sitt! Batshuayi slo ballen i Ardas hjørnespark, Uğurcan Çakır tillot ikke målet.

56′ Utmerket redning! Uğurcan klarte nok en gang å skyte hodet til Samet fra hjørne til hjørne.

53′ Fenerbahçe forlot kampen med kun én assist. Valencia, som møtte ballen midt i Araos pasning, klarte ikke å komme seg unna forsvaret og Trabzonspor unngikk faren.

47 Fenerbahce var effektiv. Rossi dro ballen diagonalt til venstre og ville sende kaken til Valencia inne i XNUMX-meteren og Visca grep inn i siste øyeblikk og sendte ballen til corner.

37′ Fenerbahce kom effektivt! I det raskt utviklende angrepet gikk Rossi, som møtte ballen på venstre diagonal, automatisk ut av stolpen der han trodde han var i lengste hjørne.

36′ Trabzonspor er veldig nære mål! Larsens skudd i XNUMX-meteren møtte sidenettene.

32′ Fenerbahce er veldig nære mål! Valencia rørte ved venstrekanten til Miha Zajc fra lengste stolpe. I siste øyeblikk forlenget Larsen beinet.

30′ Trabzonspor var veldig effektiv! Marek Hamsik slo ballen fra høyre diagonal og den kom ut fra siden av stolpen.

27′ Eren Elmalı finner ballen med et hodeskudd midt på Ferdi Kadıoğlu, som slår seg sammen med hesten fra høyrekanten med Ardas pasning.

15′ Ball spretter av hjørner fra hodeskudd og utvider seg mot bakre stolpe. Trabzonspor-forsvaret klarerte ballen i siste øyeblikk.

11′ MÅL | Fenerbahce tok ledelsen 1-0 med Batshuayis mål. Arda Güler kvittet seg med Siopis med et praktfullt smell og plasserte ham foran Batshuayi. Batshuayi, som kom inn i sekstenmeteren fra høyre diagonal, sendte ballen i nettet med et mykt spark.

7 Fenerbahce var effektiv. Arda Güler, som fant ballen foran seg på høyre diagonal, ble berørt av keeper Uğurcan.

1′ Første fløyting i kritisk takling.

Selcuk Sports Fenerbahce Trabzonspor se kampen live Fantarium24 Justin Tv Jest kringkasting Kralbozguncu Unencrypted Bein Sports Fb Trabzon se selcukspor tv live se Fenerbahce Trabzon-kampen se Fenerbahce-kampen live ukryptert Justin tv Fenerbahce Fenerbahce Fenerbahce F Trabzon fan brocast ce Trabzonspor se kampen Spillested TV Fb Ts Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Fb Trabzon gratis se jestyayin Freezing Fenerbahce Trabzonspor se direkte Netspor Fb Trabzon se Inat Tv Fenerbahce Trabzonspor bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selcukspor se direkte tv

supporterium24 Fenerbahce Trabzonspor Se live kamp, ​​se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis kamp Se Fantarium24 Fenerbahce Trabzonspor Live Match, Se gratis gratis lekkasjer, se Justin TV, Jojobet TV, Matbet Se gratis kamper