Kina: "Belt og vei er en bred vei for å fremme utviklingen av alle land"

Kina "Belt og vei er en bred vei for å fremme utviklingen av alle land"
Kina "Belt og vei er en bred vei for å fremme utviklingen av alle land"

Det kinesiske utenriksdepartementet SözcüDe fruktbare resultatene som er oppnådd i belte- og veikonstruksjonen viser at Belt og vei har blitt en bred vei som fremmer utviklingen i alle land, sa Mao Ning.

Kambodsjas statsminister, Hun Sen, sa i en uttalelse dagen før at Kambodsja har oppnådd konkrete fordeler ved å delta i «Belt og vei»-samarbeidet.

Mao Ning evaluerte Hun Sens uttalelse på hans vanlige pressekonferanse.

Mao påpekte at Belt and Road-initiativet tar sikte på å oppnå felles utvikling ved å styrke forbindelsen mellom land, og sa: "Som Kambodsjansk statsminister Hun Sen sa, nærmer ikke Belt and Road-initiativet seg noe land med fiendtlighet, og hindrer heller ikke utvikling av ethvert land." han sa.

I løpet av de 10 årene som har gått siden Belt and Road-initiativet ble lansert, uttalte Mao at gjensidig fordelaktig samarbeid mellom landene som deltar i byggingen av Belt and Road, spesielt Kambodsja, har blitt kontinuerlig utdypet, i tråd med prinsippene om felles konsultasjon, felles bygging og deling, og at beltet og veien ikke lenger er positivt Han uttalte at det har blitt et velkomment globalt offentlig produkt og en internasjonal samarbeidsplattform.

Mao informerte om at Belt and Road-initiativet, der tre fjerdedeler av verdens land har deltatt så langt, har skapt 420 XNUMX arbeidsplasser i de berørte landene og har hjulpet flere og flere land med å akselerere sin økonomiske vekst.

Mao Ning ga uttrykk for at de tror at det å fremme kvaliteten på fellesbyggingen av belte og veier vil gi flere muligheter til felles velstand i ulike land, understreket Mao Ning at de vil fortsette å akselerere samarbeidet mellom de to landene innenfor rammen av belte- og veibygging, og oppfyller den viktige konsensus mellom lederne i Kina og Kambodsja.

Günceleme: 25/05/2023 10:26

Lignende annonser