Hvor mye, hvor mange TL, og når vil 2023 Eid-al-Adha pensjonsbonus bli utbetalt?

Hvor mye er Eid-al-Adha-pensjonsbonusen, hvor mange TL, når vil den bli satt inn?
2023 Eid al-Adha pensjoneringsbonus hvor mye, hvor mange TL, når vil det betale seg

Eid-al-Adha pensjonsbonusavgift, som var kort tid før festen, var en av sakene som kom på dagsorden. Som det er kjent, under den siste Ramadan-festen, gjorde staten en gest ved å gi feriebonuser til pensjonister, som den gjør hvert år. Når vil Eid-al-Adha-bonusene bli utbetalt? Derfor ble spørsmålet startet å bli undersøkt. Så, hvor mye er Eid-al-Adha-bonusen, hvor mange TL vil bli betalt?

2023 Eid al-Adha Pensjonsbonus Hvor mye, hvor mye TL?

Som hvert år gis det bonuser til pensjonister på ferie i år. Ramadanfest-bonusen er økt til 2 tusen lire for pensjonister. Pensjonister vil bli investert 2 tusen lire som en Eid-al-Adha-bonus.

 Når vil Eid-al-Adha-pensjonsbonusen bli utbetalt?

Arbeids- og sosialdepartementet kunngjorde at pensjonsbonusene for Ramadan-festen ville bli utbetalt mellom 17. og 19. april og deponerte dem. Det er forutsatt at bonusene som settes inn to dager før festen vil bli satt inn på lignende datoer for Eid al-Adha. Følgelig anslås det at Eid-al-Adha-bonusene, som vil bli realisert onsdag 28. juni, vil bli kreditert kontoene etter fredag ​​23. juni.

Günceleme: 22/05/2023 15:46

Lignende annonser