İlhan Şeşen, onkel til tyrkisk popmusikk, ga en konsert på CKSM

İlhan Şeşen, onkel til tyrkisk popmusikk, ga en konsert på CKSM
İlhan Şeşen, onkel til tyrkisk popmusikk, ga en konsert på CKSM

Mesterkunstneren İlhan Şeşen, med kallenavnet onkelen til tyrkisk popmusikk, ga en konsert på Küçükçekmece kommune Cennet kultur- og kunstsenter. Şeşen, som sang sine egne verk med tekst og musikk, presenterte en musikalsk fest i en varm atmosfære akkompagnert av publikum.

Artisten, som sang favorittlåtene sine "Love Should Stay in the Deserving One", "Can't Be Without You", "What's Happening to Us?", "When I Hug You", "Flowers in My Hands", som er populære blant fansen hans, ga lytterne en uforglemmelig konsertkveld.

Ilhan Şeşen, som understreket at sangen "What's Happening to Us" er veldig viktig for ham, sa: "Jeg ville ikke vært meg hvis det ikke var for denne sangen. Denne sangen er grunnen til at jeg er her foran deg. Faktisk, fordi jeg ikke liker politikk, gjorde jeg denne sangen som jeg skrev for politiske formål til kjærlighet» og fikk publikum til å smile.

På slutten av konserten takket Küçükçekmece kommunes kultur- og sosialdirektør Güney Özkılınç mesterkunstneren og overrakte blomster.

Günceleme: 12/05/2023 11:47

Lignende annonser