Navnet på Tyrkias første elektriske Eskişehir-5000 hovedlinjelokomotiv har blitt registrert

Navneregistreringsseremonien til Tyrkias første elektriske Eskişehir hovedlinjelokomotiv ble holdt
Navneregistreringsseremonien til Tyrkias første elektriske Eskişehir-5000 hovedlinjelokomotiv ble holdt

Ufuk Yalçın, daglig leder for TCDD Taşımacılık A.Ş., Tyrkia Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) deltok i navneregistreringsseremonien til Tyrkias første elektriske Eskişehir-5000 hovedlokomotiv produsert i Eskişehir-anlegg.

Under seremonien, etter TÜRASAŞs daglige leder Mustafa Metin Yazar, sa energi- og naturressursminister Fatih Dönmez: "Dette prosjektet ble besluttet å støttes i 2017. Det kraftigste kjøretøyet som noen gang er designet i Tyrkia. E5000 betyr 5 tusen kilowatt. Siden starten av prosjektet har 157 av våre ingeniører mistet tankene sine her. Ulike deler av lokomotivet ble anskaffet fra ca. 115 innenlandske leverandører, noe som igjen bidro sterkt til å redusere underskuddet på driftsbalansen. Lokalitetsraten som brukes i lokomotivet er 65 prosent, men jeg håper vi har et mål om å øke dette tallet over 80 prosent," sa han.

Vi mottok forhandlingstilbud på lokomotivet

Minister Dönmez forklarte at selv om testene av lokomotivet ikke er fullført ennå, har de mottatt intervjutilbud fra noen land, og at det elektriske lokomotivet Eskişehir-5000 har en veldig klar vei i denne forstand, og sa: "Togkontroll og overvåking System (Train Control and Monitoring System, som er en av komponentene med størst merverdi i jernbanevognsektoren, som bare noen få utviklede land i verden har) Hovedbanelokomotivet, hvis produksjon ble fullført med 100 prosent innenlands og nasjonal design av TCMS) og kontrollsystemer, ble bygget og brukt i innenlandsk programvare for første gang i dette produktet. Den skal brukes til både person- og godstransport. Samtidig er dette lokomotivet sertifisert i henhold til EUs interoperabilitetsavtale og spesifikasjon for jernbane. Dette vil være tilgjengelig for oss ikke bare på vår egen linje i Tyrkia, men også i ulike deler av Europa og verden. Faktisk, selv før testene var ferdige, kom intervjutilbud fra Europa og fra ulike deler av verden. Med andre ord er fronten til Eskişehir 5000 åpen. La oss produsere det i tide. Antall lokomotiver som skal produseres her er planlagt til 20 i første omgang. Det er planlagt å øke opp til 95 i den påfølgende perioden. In-house har også gangtester med lav hastighet startet. Disse testene pågår fortsatt. Innenfor omfanget av masseproduksjon ble det også lagt inn bestillinger på kritisk utstyr. Produksjonsarbeidet fortsetter i samsvar med produksjonsplanen, sa han.

URAYSİM testsenter fullført stort sett

Minister Dönmez uttalte at byggingen av National Rail Systems Test and Research Center (URAYSİM), hvor test- og sertifiseringsprosessene for lokomotiver vil bli utført, fortsetter i Eskişehir og at testutstyret vil bli installert om kort tid, sa minister Dönmez. foreslo navnet på lokomotivet, som tidligere ble lansert som E5000, som 'Eskişehir 5000'. De godkjente, vi sier det passer vår Eskişehir. Vi vil nå se navnet til Eskişehir over hele landet vårt med dette lokomotivet. Men dette avskjærer oss ikke, vi ønsker å se Eskişehir 5000 i Europa også. Vi pleide å sende disse kjøretøyene til utlandet for testing og sertifisering. Køen ventet i flere måneder, vi måtte betale våre millioner av utenlandsk valuta til utlandet. Med avgjørelsen tatt av vår regjering, ble et test- og sertifiseringssenter etablert i Eskişehir under navnet URAYSİM. Våre strukturer er stort sett komplette. Test- og maskinvareenheter som skal brukes inne kommer. Selvfølgelig vil linjene der disse kjøretøyene skal testes, opprettes på samme måte. Fordi vi må ta noen tester på linjen. Dette er et ekstremt kritisk anlegg for Eskişehir. Ved å komme fra utlandet og bruke dette senteret, ikke bare for jernbanesystemets kjøretøyer produsert i Tyrkia, men også for hvordan vi sender og betaler for testene vi sender til utlandet, vil de få test- og sertifiseringsprosedyrene utført her. Vi vil sørge for en tilførsel av utenlandsk valuta. Slik sett håper jeg at styret i URAYSİM kommer sammen for første gang og at det første møtet vil være nyttig.»

Günceleme: 11/05/2023 09:23

Lignende annonser