Den bestselgende bilen i sin klasse Opel Corsa har blitt fornyet

Den bestselgende bilen i sin klasse Opel Corsa har blitt fornyet
Den bestselgende bilen i sin klasse Opel Corsa har blitt fornyet

Opels mest solgte bil i sin klasse i Tyskland de siste 2 årene, den mest solgte bilen totalt i Storbritannia i 2021, og den mest solgte Opel-modellen i Tyrkia i de første 2023 månedene av 4, Corsa har vært fornyet.

Opel, representanten for bilverdenen som kombinerer overlegen kjøreglede med tysk kvalitet, forbereder seg på å lansere den fornyede Opel Corsa på veiene i slutten av 2023. Djervere, mer spennende, mer intuitiv og helelektrisk tar Corsa Opels representasjon i B-HB-segmentet til neste nivå. Nye Corsa vekker oppmerksomhet med sitt karakteristiske Opel Vizör-merkeansikt foran og Corsa-bokstavene plassert i midten bak. Innovative teknologier gjør kjøringen enklere og støtter kjøregleden. Den nye Corsa kan som tillegg utstyres med en heldigital cockpit. Denne digitale cockpiten er basert på Qualcomm Technologies sin Snapdragon Cockpit-plattform med intuitiv infotainment og opptil 10-tommers fargeberøringsskjerm. De blendende Intelli-Lux LED® Matrix-lyktene, som Corsa begynte å tilby i småbilsegmentet i 2019, gir nå enda bedre og mer presis belysning med 14 LED-celler. Nye Opel Corsa rommer også ny og avansert teknologi under panseret. Nye Corsa Elektrik er nå utstyrt med et avansert batteri som er kraftigere og gir en rekkevidde på opptil 402 kilometer sammenlignet med WLTP. Den fornyede modellen tilbyr også et rikt utvalg av drivlinjer, fra helt batterielektriske til høyeffektive forbrenningsmotorer.

I en kommentar til den nye Corsa sa Opel-sjef Florian Huettl:

«Opel Corsa har vært på bestselgerlisten i over 40 år. Mens den har vært den bestselgende bilen i sitt segment i Tyskland de siste 2 årene, har den lyktes med å bli den bestselgende bilen totalt i Storbritannia i 2021. Denne suksessen lar oss høste fruktene av innsatsen vår og motiverer oss til å gjøre det enda bedre fremover. Den nye Corsa er mer moderne, mer emosjonell og dristigere. Vi ønsker å vise kundene hva de kan forvente av en bil i dette segmentet i dag, med sin slående design, avanserte teknologier og nye, elektriske teknologi.»

Med sitt dristige og enkle utseende har Nye Opel Corsa svært balanserte proporsjoner ned til minste detalj. Designerne gjorde den bestselgende bilen i sitt segment mye mer moderne og dristig. En av de mest slående egenskapene til nye Corsa er Opel Visor, det karakteristiske merkeansiktet som pryder alle nye Opel-modeller. Det svarte visiret dekker fronten på Corsa, og kombinerer bilgrillen, LED-frontlykter og Opels sentrale «Lightning»-logo i ett element.

Den bestselgende bilen i sin klasse Opel Corsa har blitt fornyet

Takket være en rekke nye funksjoner, skaper Corsa en feel-good og moderne atmosfære for sjåføren i interiøret. Foruten de nye setemodellene bidrar også ny girspak og ratt til designet. En annen viktig visuell og teknisk innovasjon er den valgfrie, heldigitale cockpiten med det nye infotainmentsystemet. Qualcomm Technologies' integrerte Snapdragon Cockpit Platform har avansert grafikk, multimedia, datasyn og kunstig intelligens (AI) for en mer integrert, kontekstbevisst og kontinuerlig tilpasningsdyktig cockpitopplevelse som kan utvikles for å møte passasjerenes behov.

Akkurat som den nåværende Astra-generasjonen, er prinsippet om "Maksimal Detox" implementert i den nye Corsa. navigasjonssystem; tilkoblede tjenester, naturlig stemmegjenkjenning «Hei Opel» og trådløse oppdateringer. I tillegg er den 10-tommers fargeberøringsskjermen til navigasjons- og multimediesystemet og bildene på førerinformasjonsdisplayet nå enda klarere. Dermed kan viktig informasjon sees på en brøkdel av et sekund. For første gang kan Apple CarPlay og Android Auto-kompatible smarttelefoner lades og kobles trådløst til bilens infotainmentsystem.

Enda mer presis: Intelli-Lux LED Matrix frontlykter med 14 LED-celler

Siden 2019 har Corsa tilbudt innovasjoner i småbilsegmentet til alle med sine tilpasningsdyktige, blendingssikre Intelli-Lux LED® Matrix frontlykter. Opels ingeniører jobber kontinuerlig med forbedringer. Takket være totalt 8 LED-celler i stedet for 14 individuelt kontrollerte, beskytter den andre sjåfører og passasjerer på veien mot lysstrålen mye tydeligere enn før, samtidig som den gir føreren en stadionlignende kjøreopplevelse.

Den bestselgende bilen i sin klasse Opel Corsa har blitt fornyet

Kraftigere, mer effektiv: Nye Corsa Electric med forbedret batteri og ny motor

Etter å ha nådd 12 elektriske modeller, planlegger Opel å bli et helelektrisk merke i Europa innen 2028. Corsa har så langt vært modellen som var pioner for spredningen av den batterielektriske drivlinjen i Opels produktspekter. Så det var ikke overraskende at Corsa-e vant "Golden Steering Wheel Award" i 2020.

Nye Corsa Electric; Den har to elektriske kjøremuligheter, inntil 100 km med 136 kW/350 HK i henhold til WLTP og opptil 115 km med 156 kW/402 HK ifølge WLTP. Batterielektromotoren tilbyr ikke bare høy effektivitet med sitt øyeblikkelige dreiemoment på 260 Nm, men gir også overlegen kjøreglede til enhver tid. Med den nye Corsa Elektrik-hurtigladeren kan den lades fra 20 prosent til 80 prosent på bare 30 minutter, og gir dermed brukervennlighet. Dermed fortsetter merkets grep for å gå over til elektrisk jevnt og trutt.

Günceleme: 25/05/2023 13:39

Lignende annonser