Raskere lading for alle Apple-enheter med én enhet

Raskere lading for alle Apple-enheter med én enhet
Raskere lading for alle Apple-enheter med én enhet

Den nye generasjonen ladere som tilbys av Anker, er banebrytende for teknologiene som gjør livet enklere, og muliggjør raskere og sikrere lading av smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, MacBooks eller AirPods.

Anker tilbyr teknologiske produkter for ethvert behov til brukere, og gjør en forskjell med sine kompakte dimensjoner og ladere med overlegne funksjoner. En av de nyeste av disse enhetene, Anker 3.0 Nano 511 med PowerIQ 3-teknologi, 30W Charger kan brukes til å lade alle Apple og andre enheter som Apple Watch, iPhone-serien, iPad, MacBook Air. Med 5 ganger raskere lading enn standard iPhone-ladere med 3W strøm, kan enheten lade iPhone opptil 30 prosent på bare 50 minutter. Anker 20 Nano III 30W-laderen, hvis plugg er sammenleggbar og 511 prosent mindre enn Apples originale 30W-lader, støtter også Programmerbar strømforsyning (PPS) som er kompatibel med Samsungs Quick Charge-teknologi. Den inkluderer også en dynamisk temperatursensor (ActiveShield) som aktivt overvåker enhetens temperatur, samt en strømregulatorbrikke som justerer utgangseffekten for å beskytte den tilkoblede enheten.

Anker 737 GaNPrime 120W Lader oppdager og justerer automatisk spenningsutgangen til enhetene som er koblet til laderen, takket være dens smarte strømfordelingsalgoritme. På denne måten kan enheter lades mye raskere. Enheten, som kan lade din 16-tommers Macbook Pro på bare 1,5 time, lader iPhone 14 opptil 5 ganger raskere enn den originale 3W-laderen. Laderen, som er kompatibel med enheter fra mange merker som Apple, Samsung og HP, lar deg lade din bærbare, iPhone og Apple Watch smartklokke samtidig med 2 USB-C og en USB-A totalt 3 porter. Den er 96 prosent mindre enn den originale Macbook Pro-laderen (39 W) og like kompakt som AirPods Pro-dekselet, noe som gjør den enkel å ha med seg overalt.

Günceleme: 25/05/2023 13:25

Lignende annonser