SMB OSB vil være en av de viktigste tjenestene vi vil levere til Bursa

SMB OSB vil være en av de viktigste tjenestene vi vil levere til Bursa
SMB OSB vil være en av de viktigste tjenestene vi vil levere til Bursa

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) Styreleder İbrahim Burkay uttalte at mer enn 4.500 selskaper søkte på SME OIZ-prosjektet og sa: "SME OIZ vil være en veldig viktig start for transformasjonen av våre industri- og handelsområder mot jordskjelvfare. Jeg ser på dette prosjektet som en av de viktigste tjenestene som BTSO-forsamlingen vil gjøre til Bursa.» sa.

BTSO mai-forsamlingsmøte ble holdt i Kammerservicebygningen. BTSOs styreleder İbrahim Burkay uttalte at valget 14. mai ble gjennomført med en demokratisk modenhet som passer Tyrkia, i et ekstremt fredelig miljø. Burkay ga uttrykk for at den demokratiske viljen i valget ble realisert med en deltakelsesrate på opptil 90 prosent, og gratulerte varamedlemmer som ble valgt til den tyrkiske store nasjonalforsamlingen. President Burkay uttalte at han trodde at presidentvalgets andre valgomgang som skal avholdes 28. mai vil bli fullført med samme modenhet og ønsket at valgresultatene ville være fordelaktige for næringslivet og Tyrkia.

«Vi tror på potensialet til landet vårt»

"Det er vårt største ønske at en periode der vi vil fokusere på de grunnleggende problemene i økonomien, som valutakurs, inflasjon og underskudd på driftsbalansen, starter etter valget." President Burkay sa: "Nylig har både de globale effektene og den innenlandske utviklingen, spesielt pandemiskrisen og Russland-Ukraina-krigen, skapt noen sårbarheter i økonomien vår. Gjenopprettingen av den økonomiske konjunkturen i verden vil være drivkraften for at landet vårt raskt skal komme seg ut av denne prosessen. Som reelle sektoraktører må vi fokusere intensivt på eksportaktiviteter som vil eliminere utenrikshandelsunderskuddet i denne perioden. På den annen side er det en av de viktigste faktorene i denne perioden for bankene å vurdere sin tilnærming til realsektoren når det gjelder tilgang til finansiering, når det gjelder bærekraft i produksjon, investeringer og sysselsetting. Som forretningsverdenen til Bursa vil vi fortsette å støtte alle økonomiske og strukturelle reformer som vil føre landet vårt til dets mål, og for å opprettholde vår sterke tro på kraften og potensialet til landet vårt.» brukte setningene.

"HOMETEX blir stoltheten til hjemmetekstiler"

President Burkay bemerket at som BTSO fortsetter de sine eksportorienterte aktiviteter uten å bremse, uttalte president Burkay at de med suksess holdt HOMETEX-messen, et av de viktigste møtene i hjemmetekstilindustrien, under organisasjonen av KFA-messen også i år. President Burkay understreket at messen som ble holdt i Istanbul Expo Center 16.-20. mai har blitt en kilde til stolthet for industrien, og sa: "KFA Fair Organization, som vi lanserte i 2013, har myndighet til å organisere messer og kongresser ikke bare i landet, men også i mange forskjellige geografier i verden. KFA Fair Organization, som har signert mer enn 200 internasjonale forretningsreiseprogrammer, organisert handelsdelegasjoner for å målrette markeder og gjennomført messe- og kongressprogrammer både i landet og i utlandet, oppnådde betydelig suksess på kort tid. Vi ser hvor nøyaktig dette prosjektet vi legger frem for utviklingen av Bursa og Tyrkias utenrikshandel er.» sa.

"Prosess for innsamling av etterspørsel for logistikksentre har startet"

Som BTSO, er etableringen av logistikksentre i Bursa, produksjons- og eksportbasen, blant de største målene, sa Burkay: "Vårt største behov er å etablere logistikksentre, som er integrert med transportnettverk som vei, jernbane og sjø, og hvor lagrings- og transporttjenester tilbys sammen. I denne sammenhengen begynte vi å samle inn kravene fra selskapene våre. Vår forespørselsinnsamlingsprosess vil fortsette til 27. juni 2023. Deretter vil vi dele disse kravene med kommisjonen som er dannet under ledelse av vårt Bursa-guvernørkontor og våre relevante institusjoner. Realiseringen av logistikksentre, som er strategiske i byens vekstmål, fra varehus til kjølelagre, fra bensinstasjoner til containerlagerområder, fra kommersielle kontorer til sosiale utstyrsområder, er av avgjørende betydning for de fremtidige målene for Bursa. . Jeg inviterer våre selskaper til å fullføre søknadsprosessen raskt.» sa.

"SME OIZ vil være en av de viktigste tjenestene vi vil tilby til Bursa"

Styreleder İbrahim Burkay, som også foretok evalueringer om SME OIZ-prosjektet, uttalte at prosjektet kom på dagsorden i hvert møte om Bursa-industrien. Burkay sa at ministeren for industri og teknologi, Mustafa Varank, har uttrykt sin vilje i dette spørsmålet og at han vil begynne å jobbe med SME OIZ: «Denne tilnærmingen til vår minister er håpefull for oss. I dag har over 4.500 bedrifter etterspurt prosjektet. 4 av våre selskaper har forpliktet seg til å flytte produksjonen sin til ikke-planlagte områder. SME OIZ-prosjektet vil være en svært viktig start for transformasjonen av våre industri- og handelsområder mot jordskjelvfare. Jeg finner også dette prosjektet svært verdifullt da det er begynnelsen på en prosess som vil tilby løsninger på Bursas problemer knyttet til trafikk, luftforurensning og miljø. Jeg ser på dette som den viktigste tjenesten vi vil gjøre for Bursa som BTSO Assembly. Jeg håper vi vil lykkes sammen." han sa.

"BTSOs midlertidige boareal i Hatay er klar"

President Burkay uttalte at de har fortsatt sin støtte til regionen med en ånd av solidaritet siden den første dagen for å lege sårene etter jordskjelvkatastrofen som fant sted 6. februar. Burkay uttalte at prosjektet Temporary Living Space, som de la frem for å skape en løsning på boligproblemet i regionen, ble realisert med støtte fra næringslivet, "Som BTSO, i Hatay, som er en av provinsene mest berørt av jordskjelvet, sammen med Istanbuls industrikammer, Emlak Konut og det tyrkiske fotballforbundet, består det av 4 containere. Vi har skapt et stort boareal. Katastrofeoverlevende begynte å bosette seg i boligområdet vårt, som vil være et hjem for omtrent 20 tusen mennesker. Forhåpentligvis vil vi besøke regionen sammen med våre rådsmedlemmer etter valget.» han sa.

İbrahim Burkay la merke til at Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) generalforsamling vil bli holdt neste uke, og la til at han tror TOBB vil fortsette å oppnå vellykkede arbeider i tråd med målene til næringslivet og Tyrkia i den nye perioden. under presidentskapet til Rifat Hisarcıklıoğlu.

"Agenden bør være økonomi etter valgprosessen"

BTSO-forsamlingspresident Ali Uğur sa at valget ble gjennomført med demokratisk modenhet og høy valgdeltakelse. Ali Uğur ønsket at resultatene skulle være fordelaktige for Tyrkia, "Jeg gratulerer våre varamedlemmer som vil representere vår Bursa i den tyrkiske store nasjonalforsamlingen og ønsker dem suksess i den nye perioden. Jeg tror at den andre runden av presidentvalget vil bli gjennomført med samme modenhet og fred. Som næringsliv er hovedforventningen til oss etter valgprosessen å fokusere på økonomi og produksjon raskt. Vi må prioritere reformer som vil løse strukturelle problemer i økonomien, spesielt i valutakurser, inflasjon og underskudd på driftsbalansen, og politikk som fokuserer på bærekraftig vekst. Vi tror på potensialet og kraften til landet vårt.» sa.

Günceleme: 25/05/2023 15:23

Lignende annonser