Renovering av Söğütlü Tokmaklıdere-broen

Renovering av Söğütlü Tokmaklıdere-broen
Renovering av Söğütlü Tokmaklıdere-broen

Ordfører Yüce kunngjorde at Söğütlü Tokmaklıdere-broen vil bli fornyet. Yüce sa at de vil rive den deformerte eksisterende broen, "Vi vil bygge en ny bro med en lengde på 30 meter og en bredde på 13 meter. Vi har fullført forberedelsene, forhåpentligvis starter vi prosessen snart. Lykke til, sa han.

Ordfører i Sakarya Metropolitan Municipality, Ekrem Yüce, varslet at de vil legge til en ny til brobyggingen og renoveringsarbeidene. Yüce ga uttrykk for at alle forberedelser til Söğütlü Tokmaklıdere-broen er fullført, og delte at arbeidene vil begynne i løpet av kort tid. Styreleder Yüce uttrykte at Tokmaklıdere-broen har et veldig viktig sted for regional transport, og uttalte at de vil rive den eksisterende broen og bygge en ny.

Ordfører Ekrem Yüce, som uttalte at de har nådd den sterke servicehånden til Metropolitan til alle distrikter, sa: "Som det er kjent, har vi utført vedlikehold og reparasjoner av broene på forskjellige steder i byen vår. Et av våre siste verk var Mollaköy-broen. Vi vil fullføre og sette den i bruk i løpet av kort tid. På samme måte hadde våre medborgere forespørsler om fornyelse av Söğütlü Tokmaklıdere-broen. Vi tok også affære. Vi gjorde våre forberedelser. Forhåpentligvis starter vi behandlingen i løpet av de neste dagene. Lykke til, sa han.

President Ekrem Yüce, som også inkluderte detaljene om det nye broprosjektet i sine forklaringer, sa: "Vi vil fullstendig rive den eksisterende broen, som er deformert og ikke oppfyller behovet, og vi vil bygge en ny bro med en lengde på 30 meter og en bredde på 13 meter. Det vil også være 20 borede hauger for sikker transport. Under byggeprosessen av vår nye ettspennsbro vil transport foregå via alternative ruter. Forhåpentligvis, med fullføringen av vårt arbeid på broen, vil transportsikkerheten i regionen bli maksimert," sa han.

Günceleme: 22/05/2023 15:15

Lignende annonser