Hvem ble eliminert i Survivor 25. mai? Survivor 2023 Cansu, Nefise eller Aziz ble eliminert, sa farvel til øya??

Som ble eliminert i Survivor i mai
Som ble eliminert i Survivor i mai

Hvem ble eliminert 25. mai Survivor? Hvem ble eliminert Survivor, hvem gikk i 2023? Hvem var navnet som tok farvel med øya Survivor 25. – 26. mai? Aziz, Cansu eller Nefise ble eliminert? Svaret på spørsmålet ble klart. Deltakeren som fikk de laveste stemmene i Survivor i dag, ifølge sms-rangeringen, tok farvel med øya Dominica.
Som et resultat av immunitetsspillene som ble spilt de siste dagene, ble det også kunngjort 3 elimineringskandidater. Så hvem vant 25. mai Survivor-kommunikasjonsspillet? Var det en eliminering i Survivor, som ble eliminert?

Survivor 2023 fortsetter der den slapp. Etter dagens kommunikasjonsspill er det eliminasjonsbrett. Cansu, Aziz og Nefise, som er en kvalifiseringsdeltaker i Survivor denne uken, vil ta farvel med øya. Så hvem ble eliminert i Survivor, hvem dro i 2023? Hvem var navnet som tok farvel med Survivor Dominik 18. mai? Hvem er Survivor som ble eliminert denne uken, fra hvilket lag? Hvem ble eliminert i Survivor? Detaljer er her…

Spenningen fortsetter i Survivor, en av de populære konkurransene. Survivor, en av de mest sette TV-seriene på TV8-skjermene, lurer på navnet som ble eliminert i kveld. Hvem ble eliminert fra søkemotorene? Hvem er navnet som ble eliminert fra Survivor 25. mai? Hvem sa farvel til Survivor? søke etter svar på spørsmål. Så hvem ble eliminert i Survivor, hvem dro i 2023? Hvem var navnet som tok farvel med Survivor Island 25. mai? Ble Aziz, Cansu eller Nefise eliminert, hvem ble eliminert? Her er alle kuriositetene...

HVEM BLEV ELIMINERT I SURVIVOR?

Som et resultat av immunitetsspillene ble det spilt individuelt, og som et resultat av de 3 immunitetsspillene var det en spenning av eliminering mellom Survivor-konkurrentene Cansu, Nefise og Aziz. Aziz Survivor, som fikk minst stemmer i SMS-avstemningen blant deltakerne, sa farvel til drømmene sine.

Avskjeden til Aziz, som gjorde seg bemerket med sin morsomme og vellykkede opptreden i konkurransen, opprørte også deltakerne.

Rødt lag

  • Ertug Onur Eskioglu
  • Yusuf Yildiz
  • Nefise Karatay
  • Cansu Busra Tuman

Blått lag

  • Gratis trigger
  • Aziz Ozan Dilber
  • Asena Demirbag
  • Osman Can Ural

Günceleme: 26/05/2023 00:19

Lignende annonser