Tyrkias nasjonale luftfartsmotorer på Asia-Pacifics største luftfartsmesse

Tyrkias nasjonale luftfartsmotorer på Asia Pacifics største luftfartsmesse
Tyrkias nasjonale luftfartsmotorer på Asia-Pacifics største luftfartsmesse

Tyrkias ledende selskap innen luftfartsmotorer, TEI, følger nye samarbeidsmuligheter ved å stille ut sine nasjonale motorer på den 23. Langkawi International Maritime and Aviation Fair som arrangeres mellom 27. og 16. mai.

TEI stiller ut Tyrkias første nasjonale helikoptermotor TEI-TS1400 og Tyrkias kraftigste turbodiesel-flymotor TEI-PD222 på messen. I tillegg til sine originale motorer, presenterer TEI sitt eget design og produksjon av elektriske, elektroniske kontroll- og innebygde systemprodukter med sine toppmoderne produksjonsmuligheter for de besøkende på messen.

TEI, som er et viktig vedlikeholds-, monterings- og testsenter i regionen for motorer som T700, F110 og LM2500 med sine monterings- og testfasiliteter, deltok på arrangementet med mer enn 30 forskjellige selskaper fra 600 land for å evaluere nye forretningsmuligheter i Asia-Stillehavsmarkedet vil intervjue.

Günceleme: 24/05/2023 14:49

Lignende annonser