Videoopptak nå i skyen med neste generasjonsløsninger

Videoopptak nå i skyen med neste generasjonsløsninger
Videoopptak nå i skyen med neste generasjonsløsninger

Med den nye generasjonen skyvideoovervåkingsløsning går kontrollen over til brukeren. Mens kostnadene for opptakssystemet reduseres, gjør videoanalysefunksjonene som følger med kameraene det mulig for institusjoner å gripe inn umiddelbart.

Leder for sikkerhet og business intelligence Securitas Technologys skyadministrerte, neste generasjons videoovervåkingsløsning tilbyr flere funksjoner med lavere driftskostnader. Takket være løsningen overføres det lokale kamerabildet sikkert over internett og lagres. Selv om det er mulig å få tilgang til arkiverte bilder når som helst og fra hvilket som helst sted, selv om postene i bedriften er skadet eller tapt, er det mulig å få tilgang til postene uten problemer på grunn av den fullstendig sikre strukturen som tilbys av skyarkitekturen. Med den nye generasjonsløsningen, i tillegg til Avigilon Alta (AVA)-merkekameraene som tilbys av Securitas Technology til det tyrkiske markedet, kan eksisterende men forskjellige merker av kameraer i miljøet også inkluderes i skystrukturen.

Kameraene, som settes sammen i løpet av minutter, er inkludert i skystrukturen via den gratis mobilapplikasjonen. Sluttbrukeren kan få tilgang til enhetene via mobil eller nettapplikasjon ved å velge hvilken som helst av 36-måneders og 60-måneders månedlige tjenestealternativer. I løsningen, som inkluderer en standard 30-dagers registreringstjeneste i månedlige servicealternativer, kan registreringsperioden forlenges inntil 4 måneder om ønskelig.

Opptakene lagres både på minnekortet på kameraet og på skysystemet. Derfor, i tilfelle et problem med internettilgang, fortsetter den å ta opp til minnekortet på systemet og gir uavbrutt tjeneste.

Øyeblikkelig alarmovervåking via mobilapplikasjon med videoanalysefunksjon

En av de viktigste fordelene med den nye generasjonsløsningen er den medfølgende videoanalysen. Videoanalysescenarier hvor brukeren ønsker at en alarm skal oppstå kan settes opp og smart alarmvarsling kan mottas via mobilapplikasjonen. Tidligere eller levende bilder av arrangementet kan sees. For eksempel; Med grensebruddsanalyse og vandrende analyser om miljøsikkerhet, gjør det at anleggssikkerhet kan sikres før en uønsket hendelse inntreffer. Problemet kan løses uten at brukeren trenger å gå til lokasjonen.

I tillegg gjør det ansatte og besøkende i stand til å få mer effektivitet fra parkeringsplassene ved å gjøre en analyse av tomme biloppstillingsplasser på parkeringsplassen. Med lyddeteksjonssensoren på den valgte kameramodellen kan den oppdage plutselig støy i anlegget og forhindre en uønsket hendelse. Et annet eksempel er bruk av et utendørskamera for å oppdage bilskiltet til et kjøretøy som kjører inn i et anlegg og overvåke kjøretøyets innkjøring i anlegget med integrerte skybaserte adgangskontrollsystemer. Dessuten lar alle disse advarslene og alarmene deg umiddelbart se og informere om hendelsen, takket være programmet som installeres gratis på mobiltelefonen.

Det øker driftseffektiviteten i butikker med detaljhandelsanalyse. Løsningen er å gjøre varmekart, folk som teller, demografisk analyse på kameraet. For eksempel; Den kan analysere kundetettheten i butikken, og rapportere hvilke hyller i butikken som er mest besøkt av kunder med temperaturanalyse. Takket være den detaljerte søkefunksjonen på systemet, kan detaljerte analyserapporter (som kjønn, klesfarge) av folk som går rundt i butikken i løpet av dagen hentes fra retrospektive poster.

Cloud videoovervåking tilbyr den ideelle løsningen for spredte strukturer som trenger videoanalyse. Løsningen brukes i mange prosjekter som detaljhandel, luksusboliger og produksjonsanlegg.

Günceleme: 25/05/2023 14:00

Lignende annonser