Balatcik İZBAN stasjonskontrakt signert

Balatcik İZBAN stasjonskontrakt signert
Balatcik İZBAN stasjonskontrakt signert

Katip Çelebi University-stasjon vil bli bygget mellom Egekent- og Ulukent-stasjonene i Çiğli-distriktet på İZBAN Suburban Line, som drives i samarbeid med İzmir Metropolitan Municipality og TCDD. Çiğli-ordfører Utku Gümrükçü kunngjorde at en kontrakt ble signert med selskapet som vant anbudet.

Ytterligere to stasjoner legges til İZBAN, som utgjør den viktige søylen i bybanesystemet i İzmir. Izmir Metropolitan Municipality vil bringe Lale-stasjoner til Konak-distriktet og Katip Çelebi-stasjoner til Çiğli-distriktet for å lette innbyggernes tilgang til İZBAN. Katip Çelebi University İZBAN-stasjon, som vil ligge mellom Egekent- og Ulukent-stasjonene i Çiğli, vil lette transporten av Ahmet Efendi og Balatçık Mahallesi-innbyggere og universitetsstudenter.

Tollvesenet: "Det vil tjene 50 tusen innbyggere"

President Gumrukcu, som har forsøkt å bringe en annen IZBAN-stopp til Çiğli i lang tid, sa: "Kontrakten ble signert med selskapet som vant anbudet. Produksjonsarbeidet, som vil starte etter levering på stedet, vil være ferdig om 18 måneder. Vi vil følge prosessen for å fullføre byggearbeidet så raskt som mulig. Ordfører i Izmir Metropolitan Municipality Tunç SoyerJeg vil gjerne takke İZBAN og İZBAN-ledelsen. Vi hadde lenge noen forhandlinger om bygging av denne stasjonen. Katip Celebi University, som ligger i vårt distrikt, tilbyr utdanningsmuligheter til tusenvis av studenter. Denne stasjonen var virkelig nødvendig for at elevene våre ikke skulle ha problemer med å pendle til og fra skolen. I tillegg, med åpningen av Europas største odontologiske fakultet, som nyåpnes, vil ikke innbyggerne våre ha noen problemer med transport til sykehuset. Katip Çelebi universitetsstopp vil gi en stor enkel transport for 50 tusen innbyggere bosatt i Balatçık og Harmandalı-regionene.

Günceleme: 25/05/2023 15:18

Lignende annonser