Internasjonal interesse for ESHOT fra Kollektivtransportnæringen

Internasjonal interesse for ESHOT fra Kollektivtransportnæringen
Internasjonal interesse for ESHOT fra Kollektivtransportnæringen

İzmir Metropolitan Municipality ESHOT generaldirektorat; International Public Transport Association var vertskap for den tekniske turen organisert i samarbeid med den europeiske banken og SOLUTIONSplus. Utenlandske offentlige transportører foretok inspeksjoner hos ESHOT, som etablerte Tyrkias første elektriske bussflåte; Lært om forretningsprosesser.

Generaldirektoratet for ESHOT, som satte Tyrkias første elektriske bussflåte i drift i 2017, var vertskap for delegasjonen for International Public Transport Association (UITP). Totalt 25 representanter fra UITP medlemsinstitusjoner og organisasjoner fra forskjellige land deltok i programmet "Elektrisk bussinnkjøp, planlegging og finansiering av opplæring og teknisk tur", som ble organisert av fellesorganisasjonen til UITP Academy, European Bank og SOLUTIONSplus.

På opplæringsseminaret, leder for ESHOT Transportation Planning Department Dr. Hakan Uzun holdt en presentasjon for delegasjonen ledet av UITP Eurasia President og UITP Academy Senior Advisor Feyzullah Gündoğdu om forsyningsprosessen for elektriske busser og planleggingen av institusjonen. Ved å overføre sin ESHOT-erfaring fra anbudsstadiet til prosessen etter garantien, sa Uzun: "Dataene vi har innhentet viser at elektriske busser er mye mer effektive og miljøvennlige enn drivstoffdrevne busser."

På møtet; Feyzullah Gündoğdu, president for UITP Eurasia og seniorrådgiver for UITP Academy, offentlig transportkonsulent Josep E. Garcia Alemany fra Spania, Bozankaya Yiğit Belin, leder for forretningsutvikling, salg, anbud, prosjektkontrakter og PR, og Ahmed El-Kafoury, direktør for Kairo, Egypt Transportation Unit, holdt også presentasjoner.

De undersøkte også solenergianlegg

På sin andre dag i İzmir besøkte delegasjonen ESHOT General Directorate Gediz Workshop. Delegasjonen, arrangert av ESHOTs daglige leder Erhan Bey, viseadministrerende ledere Kader Sertpoyraz og Kerim Özer, ble informert om Solar Power Plant (GES) installert på takene til verksted- og garasjebygninger, samt den elektriske bussflåten. Delegasjonen besøkte også laboratoriet der måle-, kontroll- og reverseringsarbeidene som kreves av ESHOTs generaldirektorat for virksomheten, utføres. ESHOT Daglig leder Erhan Bey understreket at de er en av institusjonene med høyest kollektivtransporterfaring i Tyrkia. Han sier at ESHOT, med sin 80-årige historie, også er et "Izmir-merke", sa Mr.

“Pioner- og innovativ kultur”

«ESHOT er en institusjon som har vært hovedaktøren siden første halvdel av 1940-tallet i eventyret om offentlig transport som startet med hestetrukne trikker i İzmir. Den har et sterkt minne og en etablert kultur. Kjernen i denne kulturen er "innovasjon og lederskap" i tråd med målet om "alltid å være bedre". Handlinger som å produsere busser for første gang i Tyrkia, bytte til elektronisk billettprissystem for første gang, etablere den første elektriske bussflåten, realisere den første SPP bygget av en offentlig transportinstitusjon; De er de mest konkrete eksemplene på kulturen jeg snakker om. Vi vil fortsette å være en pioner og nyskapende når det gjelder å tilby innbyggerne i Izmir offentlige transporttjenester som møter alderens behov og oppfyller byens behov i maksimal skala. Vi er stolte av å ønske UITP-medlemmer velkommen som er klar over dette aspektet av oss i byen vår og å bidra til deres arbeid.»

Günceleme: 13/05/2023 12:32

Lignende annonser